Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj Endy

Tvuj Senkor kanal je super...slo by udelat taky na protnuti car na grafu GMACD2 alarm? Nejsem v tomto zbehly..nebo aspon poradit jak nato? Na 30M grafu to dava super vysledky...

Diky z aodpoved

Odesláno

Zdravicko,
chtel bych podekovat SIDOVI za indikatory a AOS

a mel bych dotaz, vstupuju do pozice pomoci Sidovych indikatoru, mam na 3 menach vytipovane hodiny kdy se se dejou ty vetsi pohyby a jenom se proste svezu chvili na vlne a vyskocim kdy uz mam dost:-) na spread si vydelam skoro vzdy i kdyz zrovna ten pohyb neni zrovna takovy jaky jsem ocekaval
a ten dotaz: da se na tom surfovani po vlnach:-) zalozit ziskova strategie?? jel jsem 14 dni demo tam mi to vychazelo a ted prvni tyden na live jsem z3nasobil 500$ ucet, riskoval jsem sice 0,5 lotove obchody (pravidlo do 10% uctu jsem zrovna nedodrzoval), ale zatim to beru jenom jako takovy pokus o zbohatnuti:-)

wendelin34

Odesláno

4x.sk
Ahoj.
Prosím tě, jak píšeš to své nastavení 10,17,4 tak co je co?(ve vlákně woodie)
A když dám nastavení vstup bez pivotu, tak by se mi v grafu neměli zobrazovat pivoty? Nějak mě to zlobí...
Děkuji, ať se daří.

Odesláno

Martyn
Ide o nastavenie kt.nechavam volne bezat na pare GBP/USD 5 min TF. Pivoty sa pri tomto nastaveni zobrazuju no neberu sa na zretel. Ked chces aby sa ti pivoty nezobrazovali myslim ze treba zaskrtnut vo vsetkych kolonkach free pivoty a kazdemu navolit hodnotu ktoru myslim SID pisal na zaciatku vlakna. Potom sa pivoty zobrazovat nebudu. Co inac povies na to nastavenie ??

Odesláno

4x.sk
Snad to nevyzní moc hloupě. Co je kt? :-). Zkoušel jsem proházet ty tvá tři čísla v nastavení jak se dá, ale vždy to vycházelo nic moc....
K nastavení bohužel zatím moc postřehů nemám, zatím zkouším bokem.
Dnes jsem ten AOS poprvé hodil do VT.

Odesláno

Martyn
kt.znamena ktore :-). Ja SIDov darcek pouzivam od vtedy co ho zverejnil. A zistil som ze tym nastavenim ktore ti vychadza nic moc, zatial kazdy tyzden je v pluse tak min cca 100 pips...

Odesláno

Moc díky.
Zatím zkouším, ale děje se mi taková věc, že mi to otevře třeba dvě pozice najednou. Je možné, že bych tam mohl mít víc podmínek nebo netuší někdo v čem by mohl být háček?
Děkuji.

Odesláno

zdravim..mam problem s VTtraderem... zalozil sem si demo account a stahl verzi 1.8.3. nainstaloval spustil.....ale misto prihlasovaciho okna se mi otevre okno "update VTtrader" a v nem text
current version 2006100400
new version 2006100400
checking version complete
current version
to okno po chvili zmizi a nic.... zkousel to zapinat X-krat prinstaloval sem to parkrat a uz fakt nevim co s tim :S
neporadite nekdo?

Odesláno

Martyn
už jsem to tady popisoval, stává se to při náhlých obratech na pivotech...

Bob-an
z čeho (server) jsi tu verzi stahoval ?..pokud z oficiálních stránek CMS (VT) neměl by být žádný problém...
SID

• Vytvořit...