Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravím, má tu niekto vetečko demo? Mne to nejde - nezobrazí sa semaforek v spodnej lište a keď chcem zmeniť napríklad TF, tak to zamrzne. Neviete čo s tým dá robiť? Metatradery idú za rovnakých podmienok bez problému.

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Pro VT-čkáře v příloze TIME HOUR - ukazuje to vrcholy podle celých hodin a je tam i přepínač na půl hodiny. Barvičku základní linky si můžete změnit v nastavení..Tož si pohrejte s časem a cenou.. :) SID

6384

Odesláno

To SID:
nevim, jestli to chapu dobre, ale podle me je to: 60M = SMA 1 close a 30M = SMA 1 open..
Vic v tom zatim bohuzel nevidim.. :(

aha uz asi chapu. :) jsou to sice hodinoveho grafu SMAcka,ale kdyz se to hodi na nizzsi TF, tak to ukazuje preve ty close a open ceny bud z hodinoveho, nebo z 30M grafu.

Hezka vec, ale skoda,ze pouzivam 15M a hodinove grafy.. :( neslo by dodelat jeste treba 4H?
Jinak super prace opet SIDe.

mozz

Odesláno

mozz
Nehledej v tom žádné složitosti, je to jen triviální pomůcka pro určení ceny v čase X - tedy v celou hodinu a v půlhodinu - dle close ceny. Dá se udělat cokoliv (časové ukazovátko), ale na delších TF (než je 1 minuta) je už lépe se řídit dle počtu bars. Přidávat nějaké plus další hodiny, dvě, tři je úplně zbytečné, když to určují samotné svíčky. K tomu už slouží různé cyklovače.
SID

Odesláno

Kdysi jsem zkousel seance obchodovat podle pivotu, ale vyslo mi tak 6 obchodu za 2 mesice.. :)
Juknu na to a uvidi se.. Opet jde o to to nakoukat, pockat si na nejlepsi prilezotost a tu vzit.

Odesláno

JJ uz jsem to cet. Mam ted dilema, jestli se mam venovat radsi bubblemu, nebo mam studovat novou SIDovu vychytavku. Ty seance me lakaji stale stejne tak jako S/R, ale mam ze sebe takovy pocit, ze klouzu stale jen po povrchu problemu a ne a ne u neceho zakotvit a nastudovat to vic do hloubky.. :(

Odesláno

mozz
študuj všetko až nájdeš niečo čo ti sadne, nemusíš ísť do detailov. Aj potom to buď ochotný opustiť po získaní lepších poznatkov, ako je napísané v tom veľmi dobrom pdf na ktorý si dal odkaz a ktorý som si so záujmom znova prečítal. Bubble je dobrá škola, aj keď nepôjdeš podľa neho. Ja tie SR proste dopredu nevidím a čakať tri roky na "zbystrenie zraku" sa mi zdá dosť neefektívne. Sidova vychytávka sa dá preštudovať za pochodu, nie je to systém, len pomôcka.

Odesláno

premnath:

ty SR nejsou podle meho nazoru tezke. Proste koukas na kde se trh obratil a vytvoril dno nebo vrchol a tam ji nakreslis. Co se tyce tech role reversal, tak tam bych to pak videl jako urcitou zonu v rozsahu x pips. Horsi je to pak se vstupy a vystupy, ktere tam uz bubble nestihl okomentovat. :( Ale snad to vyjde ted v clanku o DB DT od Petra.
Pak uz clovek musi jen cucet a cucet a verit, ze TO prijde.. ;)

• Vytvořit...