Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jaranek

prepáč, že sa ozývam tak neskoro- ale bola som mimo. Prosím Ťa keby si mi napísal podrobný návod ako
z aktuálneho VT vyexportuješ environments - lebo nie som moc zdatná v ovládaní PC (ale podľa návodu to zvládnem)
a moc tomu nerozumiem čo si napísal.

Ďakujem

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Robinia :
V menu aktuální VT vyber: File, Export Environment, zde si zatrhni co vše chceš exportovat (zatrhneš vše), v řádku "export to file" zadej cestu pro exportovaný soubor, zmáčkni tlačítko s třemi tečkami a exportovaný soubor si nějak nazvi, např. "environment25082008" a ulož si ho třeba na plochu. Tam se Ti objeví s koncovkou "vtenv". V tomto souboru teď máš uloženo vše co potřebuješ dostat do nově nainstalované platformy. Starou platformu odinstaluj a nainstaluj novou.
V nové platformě vyber : File, Import Environment, tlačítko s třemi tečkami, myší na "environment25082008", otevřít ......, a uložit do nové platformy. budeš tam mít vše, co v původní....
Snad jsem ti to moc nezamotal, ale dej vědět zda ti to fachčí, je to fakt jednoduchý. Přeji mnoho úspěchů v trejdování.

Odesláno

Jaranek

ďakujem, zvládla som to dobre. Ešte by som sa chcela opýtať, v prípade že ideš cez CMS. Chcem si doplniť účet
a neviem či im to mám oznámiť vopred e-mailom, alebo môžem rovno z banky poslať peniaze. Účet mám
založený už dávnejšie a po zaplatení "školného" a dolaďovaní svojho obchodného systému na deme, chcem znovu
prejsť na live.

Ďakujem. Robinia

Odesláno

Robinia

Emilem to oznamovat nemusíš, stačí poslat peníze ze stejného účtu a do poznámek napsat své jméno a číslo Tvého účtu u CMS (pro lepší identifikaci).
Možná by bylo dobré si vše ověřit u zástupce CMS v ČR pana ZS : cmsforex@post.cz , jestli není něco nového....

Odesláno

2 skpoolplayer:

asi nejlepe rucne.. :D

ale mohlo by pomoci Chart inspector window, ktere ukazuje high,low,open,close a volume(nevim,jak je zde pocitane) svicky.
najdes ho na zalozce obchodovani na panelu nastoju..

mozz

Odesláno

to AdamZ

oni jenom nějak zastupuji cms asi vam pomůžou se založením učtu nevim jake z toho budete mit výhody nejspiš žádne, na chatu někteři lide zakladají přes cikomodity tam vám dají zdarma zprávy atd.

Odesláno

Zdravím Vás, jsem úplný začatečník co se týče Forexu, zajimalo by mne jestli lze do dema VTTraderu nejak dostat spread jako je to na relanem ucte?

Diky za odpoved!

jaranek: Diky, uz jsem zhruba ve 40% :)

Odesláno

sztula: Uz to vidim! I v demu se pocita se spreadem (myslel jsem ze spread je v demu nula), cili pokud to dobre chapu, tak v realu nebudu mit zadne dalsi dodatecne nekaldy, ze?

Odesláno

přeseně tak. Nakupuješ za ASK a prodávaš za BID. Hned po vstupu do trhu jsi v mínusu o spread. Ten je u CMS zpravidla pevný a nenatahují ho ani kolem zpráv. Na VTčko tu jsou ale povolanější, když tam mne opraví. Žádné další náklady, komise ap., nejsou. Alespoň o nich nevím.

Odesláno

Tak jsem se dnes informoval u spolecnosti Facs.cz, a ke spredu si u kazdeho obchodu jeste navic uctuji 5-7pips. Pri aktivnejsim obchodovani 3-4pips coz se me tedy vuuubec nelibi. Muzete mne nekdo doprucit jinou spolecnost (klidne z USA), ktera tyto poplatky nema, je solidni a jede pres platformu VTTrader? + Jeste zpravy Routers by se hodili

• Vytvořit...