Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Včera večer jsem podle Fedora zadal do VT demo jeho noční entříky zvané ŠNEK, které uvedl na chatu. Opět se mi potvrdilo jako již mnohokrát, co tato platforma dovede a nad čím stále kroutím hlavou. Skoro všechny entříky se mi vyplnily ač cena byla úplně jinde. Poslední nevyplněný entřík jsem ráno smázl, ale možná by ho to taky sebralo ikdyž cena byla o cca 300 pipsů jinde. Ceny high a low jsou na demu i live stejné, průběh grafu též, viz obrázky.

4862

4863

Odesláno

Trošku jsem to zkoumal a zjistil jsem, že na minut. grafu mi chybí candle od 21:15 do 21:27 ET a to jak na demu, tak na live. První entřík byl v pohodě, zbylé čtyři byly otevřeny a zavřeny právě v uvedeném intervalu, který mi na grafu chybí.
Chybí candle, dobře, ale proč to vzalo ty entry???????

Odesláno

Jsem na tom úplně stejně,taky jsem přes noc zadal příkazy a všechny až na jeden se vyplnily i když cena byla úplně jinde kupodivu to bylo v tom rozmezí, ve kterém jsi uvedl. Zajímalo by mě jestli se to stalo někomu kdo jel na živo.

4866

4867

Odesláno

Bushman
Tahle moje zkušenost není první, stalo se mi to již vícekrát a nejen v noci.. Z tohoto důvodu nedávám noční entry. Když noční entry, tak jedině na noční fundamenty Japan a protinožců, ale to radši vstanu a pohlídám si je.

Odesláno

No a já jsem ty ENTRY také dal všechny a vzalo mi to jen ten první. Zbylých pět svítilo pořád zeleně, tedy ve stavu objednávky. Cena na grafu tam nebyla, tak se zdá, že u mne je to v pořádku.

Odesláno

jaranek Napsal:
-------------------------------------------------------
> Včera večer jsem podle Fedora zadal do VT demo
> jeho noční entříky zvané ŠNEK, které uvedl na
> chatu.............

zdravim
mohu se optat kde by se dalo dostat k tem vstupum?
popravde netusim kdo nebo co je Fedora :)
dik

Odesláno

jaranek

dekuju
taky jsem si vsiml, ze jsi psal o chatu. a az ted po dukladnem prohlednuti hlavni stranky diskuze (kdyz uz jsem vedel ze to bude nejaky chat na financnik.cz) jsem si vsiml malinkeho odkazu forex chat v popisu fora o forexu. je to dost dobre prehlednutelny...

Odesláno

tohle jsou ty Entry:

fortunato:
jsem tu jen na skok, takže, jak si chtěl:
ŠNEK - Šílené noční entříky Kamikaze:
2x S 208,20 (PT 207,60)
5x S 207,80 (PT 207,40)
4x S 207,00 (PT 206,20)
3x S 205,80 (PT 205,40)
2x S 205,00 (PT 204,70)
1x S 204,30 (PT 203,30)
GY-jedu to bez stopek....
Long tentokrát vyjímečně vynechám, ale pokud chceš, tak to dej i na druhou stranu.
mějte se tu, zítra budu asi až odpoledne (jedu pryč)....jdu spát...dobrou.

Odesláno

to jiris: tady je par fotek, ten exe soubor poslat nelze, musíš přímo z telefonu na adresu cmsfx.mobi a proklikat se až k instalaci, jenom upozorňuju, že to běhá v Javě když budeš něco potřebovat budu k dispozici v pondělí zatim

4876

4877

4878

4879

4880

Odesláno

Endy and all Po dlouhé době jsem oprášil Endyho vychytávku "sencorovo kladivo" a jaksi nejsem schopen ho vyladit a stále mám ve sloupci - rozdíl v pipsech trošku jiná čísílka. Celkově mi to nějak nefunguje, přestože jsem vše nastavil dle Endyho návodu ze 4.1.07. Můžete mi někdo pomoci. Díky Přikládám obrázek jak to nyní vypadá

4881

• Vytvořit...