Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dík.Mrknu na to.Jenže mě to nejde stáhnout,zobrazí mi to stránku se zdrojovým kodem (ten sem skopíroval a dal do textového souboru a pak změnil koncovku na vtscr.)Jenže nevím,jak to do VT integrovat.Mám to nakopírovat do nějakého adresáře?

Dík.

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Daryel
nejprve si to přejeď levým tlačítkem a dej Kopírovat, pak na to klikni pravým a zadej Uložit jako...a pak si to např. z Plochy v tvém PC překopíruj do VT - indikátory...
SID

Odesláno

Když na to kliknu a dám uložit jako,tak se to uloží jako file.php.Já sem přímo skopíroval ten zdrojový kod a uložil pod xxx.vtscr.Nakopíroval jsem to do indikators,ale ve quicklistu se mi to nezobrazí.A to sem VT mezitím vypnul.

Odesláno

Daryel:
vidíš, že ten soubor má příponu .vtscr, ne? Tak to nemůže být zip. Klikni na to pravým tlačítkem a dej uložit jako... Funguje to v IE i v Mozzile. Pak to naimportuj do VT.
Milan

Odesláno

Daryel
nazev suboru: das za tym co tam je .vtscr alebo .vttrs podla toho ci je to indikator alebo AOS v poradi akom som pisal...
a ulozit vo formate tam daj vsetky subori... a malo by to ist

Odesláno

zdravim, mam problem....vždy ked necham zapnuty AOS a vypnem VT-čko....všetko tak ako to ma...a opatovne ho zapnem vyhodi to hlašku v tom zmysle že bola zaznamenana nejaka obchodna aktivita o čase xx yy zz... a system bol zastaveny....čo s tym??? takto mi ušla strašna kopa pipsov ktore mali byt moje :( použivam jeden zo SID-ovych AOS...vdaka za pomoc

Odesláno

floky
odpověď už byla na chatu - když vypneš PC automaticky se vypne všechno zapnuté pro automatické obchody na platformě..pak to jen signalizuje, že systém byl vypnut a ptá se tě to, zda chceš systém znovu obnovit..
SID

Odesláno

@ Daryel farby som dal ine kvoli mojmu podkladu na grafoch. Inak je to urobene podla Sidoveho navodu. Prikladam teda verziu s original farbami, hoci nie je vobec tazke si ich zmenit v zalozke "OUTPUT". Kludne si urob jeho kopiu(clone) a skusaj,skusaj,skusaj.

4326

Odesláno

Zdravím.

Dnes sem zažil celkem šok.Asi špatně nastavuji Stop-Loss ve VT.Nastavuje se příkazem Entry Stop Sell?Měl jsem totiž otevřenou pozici a pohybovalo se to pár pips od SL a pak spadlo spojení.Když sem se nalogoval zpět,tak mé SL bylo proraženo asi o dva pips a nedošlo k aktivaci prodeji.Tak nevím jestli tento příkaz je onen Stop Loss.

Děkuji.

• Vytvořit...