Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

uz asi chpete proč jsem na MT4 ane VT...nekolikrat se mi stalo to,ze jsem zadal enter,a mezitim co jsem chtel zadat SL,tak mi to spadlo..asi tak na 1 hodinu...byl jsem bez SL,ale nastesti to bylo demo...ale me to stacilo...VT je urcite super,ale ja zustanu u MT4

Odesláno

liquiw
jako každý podobný indikátor, třebas MA - "čára" jde nahoru a svíčky jsou nad "čárou" Long, opačně Short..záleží jen nastavení, periodách a timeframe..u ADXMA se to navíc signalizuje změnou barvy křivky na zelená/červená...trendy se pak určují převážně na delších TF..
už to máš, jak koukám, i s obrázkem od pepe
SID

Odesláno

Zdravím všchny,
mám drobný problém,ale moc mne trápí. Delší dobu ,ať dělám co dělám, nenaloguji auto pivoty - a počítat se mi to nechce. Proto snad jsou v technických nástrojích, aby naskakovaly sami. Do nedávna to chodilo samo a teď nic. Natáhl jsem znovu VT. Odinstaloval nástroje TA i TS a stále bohužel nic. Díky za každou radu.
beda

Odesláno

beda,
nemas zac, ale at ti to nezacne vytuhavat... je to pak narocne i na RAM a na cele pripojeni k netu... no ale pokud ke stesti potrebujes 1500 svicek, neda se nic delat .-) Ja jich mam 700 a myslim si, ze by i 500 stacilo :-)

Odesláno

radovan,
tvé přaní, aby to nevytuhovalo, nebylo úspěšné. Jasně že se to brzdí :(. Testoval jsem různé nastavení a tvých 700 ti jen závidím. Došel jsem ke stabilnímu zobrazování na 8 mi párech na číslo 1200. Míň ani náhodou. Tak snad si s tím PC i já nějak poradíme.
Hezké obchody
beda

• Vytvořit...