Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Endy no jistě, že jel (jedu)..:-)...nahodil jsem to po 9,00 hod. a screen níže je z cable (rozpětí 10, INT2 a Trend 30)...verze AP je update na APS - přidán byl trendový indikátor, automat. počítání pivotů pro free z předešlého dne a celkový profit SID

3054

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

SIDe,

ok, uz tomu ponimaju,..vse je v aosu na compu tradera,..jasan, ..nic ale nebrani, zadat ho pripadne rucne/ posleze/,..dobre si pamatam ako si jednou rekl, zes z "fully automatov alaa: rano k vode, vecer spocitat zisky, si uz davno vyrost",.. proste jeden musi byt pri tom a vediet ..co, kdy, jak a proc..!!.. (tu) (tu) :) :)

Odesláno

gogo
tak, tak..:-)....ráno k vodě, večer přepočítat zisky - třeba takový systém existuje, ale já zkrátka moc na Ježiška nevěřím..:-)..když jdu mimo, raději ručně i s menší ztrátou uzavřít než se u vody nervovat co mám a co nemám v možném zisku a pak hledat spásu v hedgingu, ředění atp. - jen zbytečné nervy a stres - kurňa zítra je taky den...
SID

Odesláno

Ahoj SIDe, když se i v jiných vláknech mluví o SIDově AOS, tak to je tady tento, co jím začalo tohle vlákno ?
A mohl bys sem prosím Tě hodit ještě jeden celodenní screenshot z dnešního cable ? Díky moc.

Odesláno

BRUS
no asi se mluví o tomto AOS..., ale nechtěl bych, aby se zde točila diskuze jen o něm..AOSů jsou stovky a každý má své + a -. AOS je prapůvodně určen pro obchodování "přes pivoty" ve všech podobách a byl určen spíše pro inspiraci a k možnému využití pro fundamentální obchody než ke klasickému obchodování podle TA.., využití pro live nebo ne je indi vindi. Byl bych raději, kdyby sem občas dal někdo taky něco ze své hlavy. Celodenní screen 1 min. by se sem celý nevešel, navíc jsem všechny obchody uzavřel kolem 16,00 hod. a mám letos pohov..:-)
SID

Odesláno

ahojte, neviete mi prosim niekto poradit, pripadne dat na sklo neaku starsiu instalacku Vt ? Cez vikend som ho preinstaloval a uz ked nahodim ASID AP tak mi vobec neukazuje sipky. Som stoho nestastny bo som ho pouzival. Poradte mi niekto prosim... DAkujem...

Odesláno

Ahoj,

prosim poradte mi, jak můžu spravit VT, když dám zkoumat a uukazuje mi to špatný čas? a nebo, že by to bylo o 6 hodin požděné ty data? se mi zdá blbost, prosím poraďte mi.

Odesláno

Dobrý den,

dá se prosím otevřít pozice Buy a následne pozice Sell tak, aby obě meli různé čísla účtů?Když sem to zadal automaticky mi z toho samého účtu strhlo protihodnotu.Dík

Odesláno

Side uz sem na to prisel jak se vytvori sell a buy na jeden par najednou teda s predpokladem na jeden z nich...tato metoda se mi libi,no stale sem obchodoval s Meta traderem a ted chci presedlat na VT trader protoze vsichni tady myslite ze je nejlepsi tak se asi budu zdokonalovat pac nechi delat donekonecna u zamestnavatele...dik

Odesláno

4x.sk,
samozrejme že stále skúšam a testujem aj iné nastavenia a aj na 1-min. TF. Ten SIDov AOS je nový a chvíľočku to potrvá, pokiaľ človek príde na to optimálne nastavenie. Treba len testovať a testovať...

• Vytvořit...