Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

mal by som jednu otazku ohladom AOS.
Ked ho spustim a vypnem VT, tak pri aktivovany short, alebo buy sa mi pozicia neotvori, vraj kvoli tomu, ze tato akcia bola zaznamenana v case, ked bol system neaktivny. To musi byt VT a pocitac stale zapnuty ked bezi AOS, alebo nieco prehliadam? Diky za odpoved
Ralf

Odesláno

Zdravím,
chtěl jsem se zeptat zdali máte někdo zkušenost s převodem části prostředků od CMS zpět do ČR? Realizace převodu funguje bez jakéhokoliv problému, akorát nevím jestli v době kdy mi nebyla převáděná částka odepsána z FX účtu můžu držet nějakou otevřenou pozici?

Díky za radu.

kunas

Odesláno

kunas
když v pondělí zadám (mailem) vybíraní dolárků či eur, obvykle to mám ve středu na účtě. Problém nejsou. Otevřenou pozici držet můžeš, ale záleží na výši tvého účtu a to zda držíš nějakou lotovku nebo desetilotovku a jaká je na otevřené pozici situace vzhledem k marginu...Nějakou malou v poměru k účtu držet můžeš, ale raději při odesílání mailu s příkazem nedrž nic..nevím jak velkou částku v poměru k účtu vybíráš.
SID

Odesláno

Sid
beru tak 10% účtu(podle výsledků obchodování). Obvykle v pátek. Zítra by to mělo být tady. Ale zaráří mě, že do teď to neodečetli. Tak nevím jestli si můžu dnes koupit alespoň jeden lot na 12k účet před odečtením převodu?
Dík
kunas

Odesláno

kunas
v pátek, kdy končí týden, neočekávej, že se amíci přetrhnou ve vyřizování něčeho...teď je tam deset dopoledne a povíkendové klábosení o dětičkách a průběhu kecání při grilování...letitá zkušenost i na vlastní kůži..Uvidíš k večeru, když ti to odepíšou...jeden lot s tímhle účtem 12K a 10% výběru, by neměl být problém otevřít..
SID

Odesláno

kunas
no správně bys neměl, ale když tam máš dost marginu, vzhledem k požadavku, otevřené pozici a vývoji na trhu (samozřejmě ne, když máš otevřeno 10 lotů v průběhu NFP s 10K účtem..:-)).., předpokládám, že jejich manager, který to dělá jen koukne na tvůj účet, odepíše požadavek a jede se dál..
SID

• Vytvořit...