Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ďakujem Dute, väčší počet sviečok zabezpečil vykreslenie požadovaných pivotov. Je možné zabezpečiť, aby nevykreslovalo v grafe všetky Supporty a Resistancie? Nevidím potom dobre na cenu (kvôli rozpätiu S/R je cena veľmi zúžená). Tie ďalej od ceny by sa mohli skryť ako je to v MT 4. Vďaka

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

phenomenon

Dobrá věcička, někdy ty jednotlivý S/R fakt na grafu vadí, nejlépe kdyby se každá úroveň dala zapínat a vypínat samostatně vždy tak, jak je potřeba v průběhu obchodování

Odesláno

@ djboom
Opravujem sa. V ramci indikatora nie je vobec mozne nastavit zvukovy alert. To ide iba v AOS. Takze si urobis vlastny AOS do ktoreho si pridas indikatory ktore potrebujes a budes kontrolovat ci nastalo ich krizenie a zavesis to na zvukovy alarm a graficky alarm.

Odesláno

Poradi mi niekto ako dostanem hotovy indikator do obchodneho systemu8?
ide mi o zvukovy signal po pretnuti dvich indikatorov. Musim tam natulat ich jednotlive skripty,vstupy a vystupy?
Dik

Odesláno

@ djboom
otvor si nejaky standardny AOS, pozri ake su v nom indikatory, potom si vedla otvor dany indikator a uvidis ze vsetko co je potreba urobit je preklepat z indikatora do AOS vstupy, vystupy a prekopirovat skripty. Az budes mat hotovy AOS, ktory bude robit iba to, ze naraz ukazuje viac indikatorov, potom zacne ta zaujimavejsia cast.

Odesláno

Tohle mi hlasi VT pri pokusu o pripojeni:
Start checking version
Current version: 2007032600
Error: Socket Error # 10060
Connection timed out.
Connection timed out.
Connection timed out.

Kdyz pak dam cancel a chci se prihlasit,napise mi to tohle:
Checking client version ...
Version check error. Unable to connect.

Uz jsem to poslal i na technickou podporu,ale chtel jsem se zeptat,jestli se s tim nekdo nesetkal a nejak se mu to nepodarilo vyresit.
Diky David

• Vytvořit...