Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

fyzik

když klikneš do grafu pravým v nabídce máš cenový alert nastav si hodnotu a vyber libovolný zvukový soubor

vrabci jsou taky fajn, teoreticky se můžeš střídat se ženou u PC, nebo se spokojit s menším profitem častěji, než s větším profitem zřídka.

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj,
Testujem Tripple Screen System.
Poradi mi prosim niekto ako sa da vo VT zadat trailing buy?
Napr ked tyzdenny trend stupa ,denny oscilator prave klesa a chcem chytit lepsi vstup hned ako sa oscilatopr obrati?
Ked zadavam klasicky entry vstup tak ma od aktualnej ceny pusti max spread v opacnom smere.
Napr cena klesa od 0.3100 lenze ja chcem zadat buy na 0.3155...VT ma nepusti:-(
Preto potrebujem trailnig bay
Dakujem

Odesláno

ahoj, skusam demo VT a dnes mam problem s pripojenim, mozno by mi niekto vedel poradit cim to je...Ked spustim VT tak sa vsetko zda v poriadku, ziadne chybove hlasenia ohladom pripojenia...ale neupdatuju sa grafy ani pohyby kurzov...ked VT restartujem, tak sa vzdy nacitaju aktualne hodnoty, no opat sa nemenia, aj ked zadavanie prikazov funguje.. az dodnes to fungovalo tak ako ma, nemenil som ziadne nastavenia v pripojeni a skusal som uz restarovat aj router, aj PC...nemal niekto niekedy podobny problem?
dakujem,
T.

Odesláno

Ahoj lidi,

mám tu dotaz na někoho kdo zná ten Sidův systém který je hned na začátku tohoto vlákna, nebo rovnou na Sida :-)
Zkouším jak by mi fungoval na euro/frank a dolar/frank, na 5min grafech, protnutí pivotů a INT. Jedu od 2:00 pivoty a od 2:05 začínám obchodování do 9:00. Minulý týden to jelo velmi hezky, včera (pondělí 16.4.) na obou pohodové malé ztráty. Problém je, že když sem to dnes znova nahodil a kouknul se na včerejšek tak ta intenzita je spočítaná trošku jinak. Někde reaguje později, na včerejšku zase chytla pohyb nahoru a dolů, který včera ignorovala - z jedné malé ztráty jsou tak tři velké. Je tohle normální a nemám se ohlížet na to co mi VT počítá na starších datech? Nebo je INT nějak závislá na historii a s tím jak ubejvají starší svíčky tak vyjde jinak? Původní Sidovo vysvětlení jsem pochopil tak,že toto by neměl být problém. Mám INT3 a 1100 svíček. Může mi někdo poradit?..
jo jinak to nastavení je INT3, rozpětí pivotů4, pivotstart2:00, časový filtr 2:05-9:00. A ještě jedna věc.. zdá se že v časovém filtru jede ukončení pouze na celé hodiny, takže 9:30 je bráno jako 9:00. je to ok?..

dík, elmer

Odesláno

to thomas
cawes - ja som mal podobny problem a robil mi ho router - prisiel som na to neskoro, ale prisiel ::)))) - skus ho odpojit a ist chvilu bez neho moj bol SMC - nejaky starsi typ- v beznych podmienkach stoji do 1000Sk a ja som si priplatil este 500 USD z mojho live account :D -brrrr
... - ale aj ja odporucam prinstalovat , ale stiahnut priamo zo stranky www.cmsfx.com

(to SID - neviem, ci tu moze byt ten link, ak nie, prepac ... )

- majte sa a vela uspechov

[bold] ... - jedinou istotou v zivote cloveka je navyk na pocit neistoty - ... [/bold]

Odesláno

elmer Napsal:
-------------------------------------------------------
> ztráty. Problém je, že když sem to dnes znova
> nahodil a kouknul se na včerejšek tak ta intenzita
> je spočítaná trošku jinak. Někde reaguje později,
> na včerejšku zase chytla pohyb nahoru a dolů,
> který včera ignorovala - z jedné malé ztráty jsou
> tak tři velké. Je tohle normální a nemám se
> ohlížet na to co mi VT počítá na starších datech?
> Nebo je INT nějak závislá na historii a s tím jak
> ubejvají starší svíčky tak vyjde jinak? Původní

Je to tak ako si myslis. INT je silne zavisle od prvej zobrazenej sviecky. Vzorec, ktory sa uvadza na internete na jej vypocet sa nazyva v povodnej verzii RenkoLine a funguje priblizne tak, ze sa na uplne prvej sviecke pouzije Close danej sviecky a vsetky nasledne hodnoty su pocitane podla toho (vyska toho skoku je v Sidovom indikatore dvojnasobok v pipsoch). Ku nasledujucemu stupnu dojde az vtedy, ked close aktualnej sviecky prekroci dany pocet pipsov smerom hore alebo dolu voci predchadzajucej hodnote.

Vo velmi zjednodusenej podobe to vystihuje vzorec floor(close/pip)*pip, ale naozaj len zjednodusene, renko je trosku viac hladka, bez zbytocnych zubov.

Takze kym mas pusteny trader, stale je tam ta sviecka pri ktorej si to spustil. Ked to ale vypnes a pustis znovu, prva sviecka uz bude posunuta a z toho vznikaju drobne rozdiely.

K:= hodnota v pipsoch
RenkoLine:=If(Cum(1)=1,CLOSE,
If(PREV>=0,
If(CLOSE Floor(Max(C-PREV,0)/K)*K+PREV),
If(CLOSE>Abs(PREV)+2*K,-PREV+2*K,
Floor(Max(Abs(PREV)-C,0)/K)*K+PREV)));
RL:=Abs(RenkoLine);

Odesláno

Dobrý den, vím že už tu něco podobného bylo probíráno ale svou konkrétní odpověd sem nenašel... Jde nastavit cennový alert, který by mi posílal na mobil sms? Děkuju :-)

Odesláno

snažím se po 7 měsících přejít z MT4 na VT a narazil jsem zatím na drobný problém.Chci mít v grafu vypnutou mřížku, ale chci mít oddělený jednotlivé dny čárou a nějak se mi to nedaří. Zcela jistě půjde o blbinu, ale zatím silně tápu.
Díky za odpověď, Vlasta

Odesláno

@ trigor
pravym tlacitkom mysi na grafe, volba "High/Low Zone" a pod tym vyberies "day". Vodorovne ciary budu ukazovat maximalne a minimalne ceny, zvisle ciary ukazuju interval 1 den. Inaksi sposob nepoznam. Formatovanie tychto ciar je v "Chart Properties" pod zalozkou "High/Low Lines"

Odesláno

Vážení VTéčkáři, jak jsem napsal o dva příspěvky výše, snažím se přejít z MT4 na VT.Důvodem je to, že jsem z různých příspěvků na Finančníkovi pochopil,(snad dobře), že VT je na rozdíl od MT4 seriozní soft se kterým se dá obchodovat se seriozními brokery a myslím-li to s obchodováním vážně, není jiné cesty,(nepočítám-li řadu dalších profi programů).Začal jsem tím, že jsem si z CMS stáhl demo a pokoušel jsem se v něm zorientovat.Vzhledem k zoufalému nedostatku času v posledních dvou týdnech jsem, ale daleko nepokročil, nicméně "pečlivě" jsem si pročetl tohle vlákno. Pečlivě je v úvozovkách, protože jsem vždy končil tím, že jsem usnul. Co mi však z toho vzešlo je poněkud rozpačitý pocit. Neustálé se opakující příspěvky na téma, nejdou mi grafy, zase to spadlo, nemůžu se připojit to či ono mi nefunguje atd. Chápu, že né všechno je vždy problém softu, ale i tak, moje představa o solidním softu je trochu někde jinde. S MT4 jsem obchodoval demo cca 7 měsíců a v době kdy jsem u toho seděl, mi to ani jednou nespadlo, ani jednou nenastala situace, že bych se nemohl připojit, pravda je, že tu a tam při fundamentech vypadlo na chvíli spojení, ale na krátkou chvíli a většinou se samo obnovilo .Stalo se párkrát, že jsem musel použít v menu položku "obnovit". Nikterak MT4 nevychvaluji, jen konstatuji fakt, a rád bych si přečetl názor zasvěcených.Mám totiž trochu strach, abych zase po půl roce učení nezjistil, že jsem vše pochopil úplně špatně a měl jsem si vybrat (jak všichní vědí), něco úplně jiného, protože VT je slepá cesta. A na závěr ještě něco konkrétního: a) je k dispozici někde na netu seznam brokeru se kterými se dá obchodovat s VT, b) pochopil jsem dobře jeden z příspěvků, že když mám ve VTečku na jednom páru otevřenou long pozici a po čase otevřu na stejném páru short pozici, že se mi ta long automaticky zavře?
Díky Vlasta

• Vytvořit...