Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

kombinuju zobrazeni svic podle heikin ashi s indikatorem bicolor moving averange a podle renka a samozrejme se divam i na data, nehledej v tom zadnou vedu, zjednodusil jsem si to pro sebe, je to vpodstate omalovanka hraju s barvickama:-)

Odesláno

Aj vam sa tvoria taketo nezmyselne GAPy ?? Mne dost pravidelne. Zistil som ze sa tvoria preto lebo cena sa sice pohybuje ale sviecka sa nevykresluje do grafu. V tomto pripade sa napriklad zacala na 30 min grafe sviecka vykreslovat az po 15 minutach preto tam chyba vykreslenych 15 minut dat.

3528

Odesláno

Zdravím všechny,

koukám, čtu, hraju si na demu a mám nějaké otázky na VT.

Nejspíš hodně lidí bude obchodovat za chvíli NFE. Jestli sem správně pochopil, je to jeden z nejsilnějších fundamentů. Bude to někdo zkoušet pomocí toho Sidova automatu? Trochu se v tom plácám, a diskuze o tomhle systému tak nějak utichla. Může někdo poradit jak by mělo být správné to nastavit?
Předpokládám že pivoty by se měly spočítat chvíli před... vyhlášení je 8:15 ET, takže řekněme 8:00? a co ten zbytek v nastavení... ?

Jinak vedle to nejspíš ještě zkusím s objednávkama, přemejšlím že bych je nastavil zvenku na bollingerovy pásy, .. :-)

Jo aještě jedna věc, abych si ověřil, jestli nejsem moc nepozornej... je ve VT instrukce pomocí které bych mohl naprogramovat aby se "kouknul do grafu " a přečetl si ty popisky k otevřenejm pozicím? A ještě víc by se hodil postup, z vnějšku spušteného systému poslouchat signály začátku a konce long a short pozice , při nich pak zjistit cenu.
Mířím k tomu že by se pak dal udělat indikátor který by průběžně počítal stav účtu, jedno v čem, ale dělal by něco podobného co má Sid v tom systému dole, až na to že by to byl jen další indikátor a šel by přilepit ke všemu bez toho aby člověk musel upravovat pokaždé skript.

Budu rád za nápovědy a moudra.

elmer

Odesláno

elmer Napsal:
-------------------------------------------------------
> Jo aještě jedna věc, abych si ověřil, jestli
> nejsem moc nepozornej... je ve VT instrukce
> pomocí které bych mohl naprogramovat aby se
> "kouknul do grafu " a přečetl si ty popisky k
> otevřenejm pozicím? A ještě víc by se hodil
> postup, z vnějšku spušteného systému poslouchat
> signály začátku a konce long a short pozice , při
> nich pak zjistit cenu.

Z indikatora sa nemozes pozerat na ziadne udaje, tykajuce sa otvorenych obchodov alebo objednavok. To sa da jedine vyuzitim VT API co maju k dispozicii ako druhy produkt. Vyzaduje to ale skusenosti s programovanim technologie COM. Vtedy si ale zase mimo prostredia VTradera a zase nemas pristup k udajom z ostatnych indikatorov, mozes tam citat iba udaje o cenach.

Odesláno

to Pacho
caw Pacho-pouzivam VT uz dlho ( :-) ... no- viac nez pol roka ),ale zda sa mi, ze to tam mas naozaj nejake redsie.... - mne sa tvoria gapy malokedy,vacsinou su v trhu - aspon mam ten pocit - nemas problemy s pripojenim?
... - ale je pravda, ze pouzivam iny TF - 1min a 15min ... - skus pozriet, ci sa Ti vytvori gap aj na nich....

. : GOOD LUCK for ALL : .

Odesláno

Rockie:
Printscreen klavesa skopiruje do schranky aktualnu obrazovku.
Ak stlacis samotny printscreen, skopiruje ti celu.
Ak stlacis alt+printsccreen, skopiruje ti tam len aktualny program v ktorom si.
Ctrl+printscreen nerobi nic.

Endy

Odesláno

to rockie
nemas preco sa citit "ako debil" - kazdy z nas sa tu nieco uci - to znamena, ze to nevie, ale bude to vediet - potom by sme sa vsetci tak mali citit ... - to radsej nikto - to je prijemnejsie ... :-)

. : GOOD LUCK for ALL : .

Odesláno

Tak trosku exoticka otazka. Existuje vo Visual Traderi nejaka zvukova signalizacia, ked kurz dosiahne nejaku hodnotu, aby ma zobudilo? Hladam a nenachadzam. Pripadne iny podobny nastroj zadarmo, ktory toto umoznuje?

Mam uz taky dlhodoby problem:

Casto si davam v long pozicii profit target ovela nizsie ako predpokladam (pre istotu), aby som sa neskor k tomu vratil, posudil a profit target pripadne posuniem vyssie, aby som maximalizoval zisky. Takto sa k ziskom dostanem aj v pripade, ak sa trh necakane predcasne obrati (radsej vrabec v hrsti) Tato vec sa mi uz niekolkokrat vyplatila. Akoby naschval, moj profit target sa zakazdym prerazi v noci, ked spim a rano sa mozem len pozerat, aky dlhy trend som za tych 8 hodin premeskal (ktory uz konci), a ja mam v hrsti len vrabca, ktory mi akurat vyrovnal straty. Ako riesite vy "trading pocas spanku"? :-)

• Vytvořit...