Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

ahojte :-) asi budem vyzerat ako hlupak, ale aj tak sa spytam... nedavno som sa docital na tomto vlakne o pouziti pivotoch vo vt-cku. neviem co robim zle ale nejako sa mi tie pivoty nezobrazuju. mam na mysli hned prvy clanok od Sida. neviem ako s tym zacat-parametre ako su intenzita... tiez nechapem ako ste sa dopracovali k oknu Trading system properties ako je to hned na prvom obrazku tohto vlakna... :S

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím,po tom co se mi neskutečně pořád sekala nová verze VT,tak jsem zase nainstaloval tu starší a v pohodě,jenomže se nějak vymazala moje šablona,sice tam je,ale nefunguje,současně zmizeli i všechny AOS co jsem tam měl..nevíte někdo co s tím?...moc díky!

Odesláno

Ahoj, mám dotaz k dnešku a VT8 a demo ůčtu od rána se mi neaktualizují grafy, nesedí aktuální cena s grafem .. ten je aktuální jen v okamžiku když spustím VT. Nepomohla přeinstalace nic ... nenašel jsem zda se to tu už někde neřešilo .. nemá někdo stejný problém? Dík

3502

Odesláno

to TEQA:
Tak jsem si stáhl tu poslední verzi 1.8.5.1 a marně zde hledám zprávy Reuters (nebo že bych ještě spal), to je ta změna času. Možná že to šoupli někam jinam a tak se to pokusím najít

Odesláno

Tak to nikde nevidím, ať dělám co dělám. V menu Obchodní okna mi prostě chybí zprávy Reuters. Jelikož jedu stále na verzi 1.8.3 (tam Reuters zprávy jdou), tak mi mohlo něco uniknout. Stáhl jsem opět instalaci 1.8.5.1, nainstaloval a nic. Že by nějaká změna v nabídce CMS o které nevím?
Ve verzi 1.8.5 byly zprávy OK?

Odesláno

Ve verzi 1.8.5 zprávy Reuters jdou, takže pánové od CMS v tom "vylepšování" platformy mají trošku chaos, občas něco doplněj a na druhé straně na něco zapomenou (viz připomínky k verzi 1.8.5). V případě, že odstranění zpráv Reuters z VT není úmysl, můžeme se v blízké budoucnosti těšit na verzi 1.8.5.2

Odesláno

Zdravym.
najde sa niekto kto by mi poslal link,alebo mi poradil kde a ako si mozem nainstalovat stasiu verziu VT teda myslm ze to bola 1.8.3 pokusal som sa o to na stranka CMS a pouzil som ich odkaz no nefunguje im to.Teda mozno mne.

Dakujem

Odesláno

Ahoj

mám takový problém s novou verzí VT. Jakmile stáhnu upgrade tak se zaboha nemůžu přihlásit k účtu. Pořát mi to píše "nesprávné heslo" Zkoušel jsem nainstalovat předchozí verzi a tam je vše OK. Nevíte někdo co by s tím mohlo být?

Díky Kunas

Odesláno

To Pacho, Endy

dávnejšie ste písali o monžosti nastaviť si väčší počet správ Reuters na stranu, cez skopírovanie URL do internetového
prehľadávača. Podarilo sa mi to urobiť, len neviem, kde môžem zmeniť častejší refresh a ešte mi nie je celkom jasné
že keď už to mám v tom internetovom prehľadávači zmenené tak to mám skopírovať naspäť do VT - Reuters, alebo to môžem pozerať len cez napr goolge ?
Ďakujem.
Robinia

• Vytvořit...