Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

pacho
v okně otevřeného grafu grafu, záložka nahoře - Obchodní kurzy - klikneš pravým na danou měnu a máš tam Nastavení cenového alertu...levým můžeš přímo koupit/prodat...
SID

Odesláno

Schvalne som porovnal pamatove naroky po 5 minutach po spusteni novej a starej verzie (rovnaka konfiguracia grafov a indikatorov) a rozdiel (samozrejme smerom k vysinam) je zatial 20%. Zhruba detto aj o CPU narokoch.
No co uz, inzinieri pridali nejake nove blikacky, tak podme do obchodu kupit nove stroje, co nam uspesnym (:)) traderom nevadi, ale nam ekologom ano ! :)

Endy

PS: bacha na znovu-nastavenie default objemu pozicie..

Odesláno

Veru, ja som chrisovi na vt fore pisal este o moznost nastavenia default hodnoty trader's range. Slubil, ze posunie dalej, tak snad nabuduce.

TEQA Napsal:
-------------------------------------------------------
> Tak ještě by tam mohli doplnit klasický trailing
> SL, uzavírání AOS v intrabaru a současné zadání SL
> na market order ;-)))

Odesláno

Ještě jedna změna, ať to nikoho neplete - pokud je otevřená pozice v plusu, štítek se přemění z původní červené na modrou barvu (dříve byla modrá pro entry - teď je entry v původním nastavení tmavě zelené), ale může se to změnit ve Vlastnostech)
SID

Odesláno

No taky jsem si všiml, že vývojáři "vylepšili" novou verzi o kolísání spreadu. Nyní v klidu je to +-1 pip, ale jsem zvědav, jak to bude při vyhlašování news.
Milan

Odesláno

mne teraz mikroloty na live nejdu. VT je na to mozno pripravene, ale CMS to zrejme este nepovolila. Ani na ich stranke zmienka o mikrolotoch nie je. Na druhej strane predpokladam ze ze tato moznost bola dorobena na objednavku CMS, takze je to jen otazka casu kedy to rozbehnu.

Odesláno

Uvidime dute. Aj by som to prijal, do buducna, ked prejdem na live, ale ovela viac by som bral to, zadavanie SL a PT pri otvoreni Market. Mozno aj to bude casom a posuvanie TS aj pri vypnutom VTcku, ako je to u MTcka. Snad niekedy v buducnosti. :)

Odesláno

Sid Napsal:
-------------------------------------------------------
> Ještě jedna změna, ať to nikoho neplete - pokud je
> otevřená pozice v plusu, štítek se přemění z
> původní červené na modrou barvu (dříve byla modrá
> pro entry - teď je entry v původním nastavení
> tmavě zelené), ale může se to změnit ve
> Vlastnostech)
> SID

Tak asi je vidět že nám vývojáři od CMS lezou na fórum, tohle nastavení používá hodně lidí, já konkrétně už od začátku, plusová pozice modrá, mínusová červená.
:) :)

Odesláno

@ ICE
Ja by som to prijal tiez. Radsej budem posledne ladenie a aj nabeh novych napadov robit na mikrolotoch ako na deme. Ze sa VT a CMS nikam neponahla je zrejme. prisluby ze sa pracuje na moznosti otvarania/zatvarania pozicii cez AOS v intrabare najdes na VT fore este v roku 2005, takze ziadne iluzie si uz nerobim. Podstatna pre mna ale je stabilita ich serverov(zlepsuje sa) a aby na mna neskusal broker rozne finty fň. Naopak, rad vyskusam finty na brokera. A aj kvoli doterajsej absencii 1 click orders mam dva mesiace nastartovane C++ s API. Pre neprogramatora ako ja, je to celkom pakaren a niekedy sa mi o tom aj sniva. To ze teraz spustili 1 click orders je sice fajn a urcite + , ale ja by som rovnako potreboval otvorenu poziciu jednym klikom aj zavriet(a mat zaroven moznost hedgovania) a aj ine veci. Som rad ze som sa do toho prinutil a dufam ze vydrzim toto uvodne trapenie,ak hej tak si myslim ze intrabar TS budem mat skor ako VT:)

• Vytvořit...