Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 3 týdny později...
  • Odpovědí 386
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobrý den, chtěl bych moc poprosit někoho kdo umí programovat v MQL4 o radu. Obchoduji na demu MT4. Používám pro výpočet pivot point úrovní kalkulačku Johna Persona. Je to však časově náročné přenášet vypočítané hodnoty do grafu. Pro zjednodušení celé operace jsem nainstaloval indikátor PivotDaily. Indikátor má však jednu vadu, nebere pro výpočet hodnoty HLC včerejší, ale předvčerejší. Potřebuji poradit, jak změnit uvedený časový posun. Uvedený indikátor přikládám v příloze. Děkuji předem za radu Mirek

5909

Odesláno

premnath
děkuji za pomoc a indikátor. Problém je i s tvým indikátorem stejný v grafu mám dnes 18.8. pivot úrovně, které se vztahují k poslednímu HLC v čase 00:00, tedy půlnoci ze 14.8 na 15.8. Pes bude zakopán asi někde jinde. :S

Odesláno

derkel

už vše funguje, chyba byla na mé straně v odečtu potřebných hodnot, které jsem si chtěl pro potvrzení přepočítat ručně. Ještě jednou děkuji. :)

• 3 týdny později...
Odesláno

Nazdárek jsem začátečník který v tom lítá asi už půl roku. Dostal jsem se až jsem a chtěl bych trochu porozumět programování v MT4. Projel jsem pár AOS a indikátorů. Zatím obchoduji dle nejzákladnějších. Chtěl bych ale rozšířit své možnosti a porozumět i jiným indikátorům. Lze někde sehnat "návod" k programu pro MT4 v češtině?
Dík :S

Odesláno

Tak tady sem konecne nasel tu spravnou sekci .
Testuji AOS, ktereho vysledky se mi docela libi. Ma jen jednu vadu. Obchod otevira se 2 loty a pote, kdyz se dostane do profitu, tak po 0,5 lotu (t.z.n.1,5lot-, 1,0 lot-0,5 lot) odsekava ven z pozice, obchod dojizdi s pullotem. Jsem jen laik, ale nektere veci sem si dokazal prenastavit. Ale loty? Proste to tam nemuzu najit, nebo je to meeeelmi dobre skovane.
Potreboval bych to predelat na 0,4 lot, 0,3 lot, 0,2lot a dojezd obchodu s 0,1 lot najde se tady nekdo, kdo by to zvladl? Diky za odpoved.

Odesláno

nokas
Na platformách obvykle ide zmeniť defaultné nastavenie z jedného lotu na 0,1 lotu. Každá platforma to má niekde inde. Keby si sem priložil ten AOS, tak by z toho bolo hneď všetko jasné a niekto skúsený by ti poradil. (Cez tlačidlo Priložiť obrázok a treba byť trpezlivý, lebo zverejnenie prílohy môže trvať aj desať minút.)

Odesláno

Premnath, pokud o tom nic nevíš, nedávej sem klamavé odpovědi.

Nokas, samozřejmě že to jde změnit, ale dokud sem nepřilepíš ten soubor, tak to asi nevyřešíme. Je důležité aby AOS nebyl ve zkompilovaném tvaru.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...