Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 449
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim,

priatelia, chcel by som sa skusenejsich z vas opytat, ci vas nenapadne v com robim v JA Testeri chybu. Mam urcitu vzorku obchodov, ktore som korektne zadal do listu Dennik. 1M Data mam korektne imporotvane zo Sierry, presne podla postupu . V nastaveni autotestu nech nastavim akukolvek PT a SL, vzdy mi vo vysledkoch ukaze, ze vsetky ziskove obchody skoncili zo ziskom 95 USD (100 - komisia). BE pritom vobec nedavam testovat, takze vsetky vystupy by mali byt iba SL a PT, pripadne vystup na konci dna. Cim to teda je ze mi automativky ukoncuje vsetky zisky na 100 dolaroch (ER2), hoci mam PT nastaveny napr. na 250 ?

Marcel

Odesláno

PublicEnemy,

když tak mi pošli ten soubor a já se na to podívám. Nejlépe pokud by to šlo již překonvertované do .xls (nejsem si jistý jestli to excel 2007 umožňuje).

Aleš

Odesláno

Stretol som sa s tym uz...
vyzera to ze nastavenia v autoteste su ovplyvnene aj nastavenim v denniku. Konkretne nastavenie BE. Skus ju nastavit na oboch miestach rovnaku. Taktiez ak chces testovat na PT alebo len na PT tiez to treba mat korektne zaskrtnute v nastaveniach deniku Potom by to uz malo byt OK.

Doggy

Odesláno

Vysvětlení k výše uvedenému problému:

Jedná se o určitý menší "nedostatek" programu.

Maličko nastíním jak v principu funguje Autotest. Do tabulky pro nastavení hodnot v listu Autotest si zadáváte vlastní hodnoty a program dělá to, že tyto hodnoty "krokuje" a po každém kroku tyto hodnoty vezme, defacto je dosadí do Nastavení hodnot, spustí proceduru výpočtu (ta je jednotná), přenese výsledek do listu Autotest, dosadí znovu v dalším kroku hodnoty do Nastavení hodnot, spustí proceduru výpočtu ..... a tak pořád dokola až projede všechny kombinace.

Zádrhel vznikne, pokud nevyplníte do tabulky, do některého políčka v Autestu nic. Zůstanou tam nějaká prázdná políčka. Potom totiž nedojde k přepsání hodnot v Nastavení hodnot a použijí se ty původní.

To je i výše zmíněný případ. Tam byly špatně zadány hodnoty pro "posun BE po" (v Nastavení hodnot), zůstala některá políčka prázná (v Autotestu) a tím pádem docházelo k výstupu na BE.

POZOR na nastavení hodnoty pro "posun BE po" ! ! ! Ta musí být ZADÁNA VŽDY ! ! ! pokud nechcete BE vůbec používat, zadejte nějakou vysokou hodnotu která určitě nebude dosažena, aby se aktivoval BE posun.

Přeji všem hodně zdaru

Aleš

• 1 month later...
Odesláno

Veronika22
Veroniko, zahlédl jsem v tomto vláknu tvůj dotaz na deník pro práci s volume grafy. Už jsi něco našla? J.A.T je super, ale začínám s volume a tak hledám alternativu.
Díky Tomáš

Odesláno

TomS: Taky hledám řešení, mám jednoho programátora co by mi zkonstruoval program podle mých představ na backtest...nevím však ještě na jaké bázi by to mělo fungovat pro volume grafy...pokud někoho něco napadne tak dejte vědět, pomoc by mi bodla...:)

Odesláno

Sanka,

máte na mysli ve Výsledcích - Výsledky podle paternů ?

Program vyhledá a sečte výsledky podle jednotlivých paternů a pokud se výsledek neshoduje s celkovým součtem napíše to tuto chybu. Znamená to tedy, že nejspíš máte nějakou chybu při vyplňování Deníku a názvu paternu. Název paternu v Deníku neodpovídá seznamu paternů v Nastavení.

Pokud umíte si dočasně vložit filtr pro sloupec s názvy paternů v Deníku, během pár vteřin si můžete danou chybu najít. Aplikací filtru se vám potom zobrazí všechny názvy paternů, které se ve sloupci vykytují.

Aleš

• 1 month later...
Odesláno

Obdžel jsem dotaz jak dostat do J.A.testeru data z X-trade brokeru a tak jsem provedl mini úpravu převodníku dat. Přikládám ho zde: Aleš P.S: je to v .zip

5591

• Vytvořit...