Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

focus:

díky za Váš příspěvek. Pomáhá mi to si udělat více jasno. No fóru budu takže se můžeme potkat.

Použití ATR už do nové verze mám a myslím, že tam je poměrně hodně možností nastavení. Ještě přemýšlím o jednom vylepšení, které bych chtěl do této verze zahrnout.

No a tato je to pořád. Nové a nové nápady a tak se dokončení stále posouvá :-)

Díky

Aleš

• Odpovědí 449
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Alec:
skvělá práce. Mohu poprosit trochu přiblížit nastavení TF - od tebe tam je nastaveno:3,47222222222222E-03, ale to se mi moc nelíbí (respektive nevím co to znamená).
Děkuji, Honza

Odesláno

hvacek:

s tím mám trochu problém. Dostat to tam trvale ve správné formě. Jinak toto je zápis hodnoty pro čas (excelu).

Klikni do té buňky a dej enter - ono se to "na chvíli" správně zformátuje. :-) To formátování buňky - času tam je, ale nějak se to nezpouští. Snad jen zatím.

Aleš

Odesláno

no tím enterem je spuštěno makro pro formátování buňky. Jen to tam bohužel nezůstane zformátovaný a aktivací formuláře to nechce neproběhnout :-( .

Aleš

Odesláno

cau, jen me obcas blbo kdyz sem prepinal mezi jednotlivi zalozkama na zalozku eguity,hlasilo me to chybu ze vzorec obsahuje neplatny externi odkaz,dam ok a equity naskoci, a jeste pro ujasneni do zalozky pomocny my neco vyplnujem nebo to je jen pro vzorce do tech listu? dik
radek

Odesláno

Mcwoj:

chybová hláška při aktivaci listu Equity je takový excelovský oříšek na kterém pracuji. Nemá to vliv na funkčnost. Stačí jen tu hlášku potvrdit OK.

V listu "Pomocny" určitě nic NEMĚNIT. Slouží pouze k ukládání hodnot nastavení z formulářů, a pomocných výpočtů pro grafy.

Aleš

• Vytvořit...