Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Jsem absolutní nováček na Forexu a trochu jsem se v tom ztratil. Program na obchodovaní mám, už se mi na Demu podařlilo pár úspěchů a přes víkend simuluji na starých datech. Jediné co mi scházi jsou grafy na základě kterých bych mohl odečíst např. 4 hodinovou výchilku trhu. Nepotřebuji programovat nebo neco podobného jen změřit výchylku a aby byl program pokud možno zdarma nebo za minimalní cenu. Děkuji za rady.

Odesláno

Dobrý den,

rád bych našel vhodný SW pro poziční obchodování komodit (včetně spreadu) a to jak pro samotné obchodování ,tak pro backtasting také s možností využití Woodieho CCI systému a jeho patternů.

Jako začátečník bych si konečně velice rád ujasnil s jakým SW do budoucna počítat.Bohužel po pročtení celé řady informací mám v tomto ohledu stále velký zmatek.Nevím jestli existuje SW ,který obsáhne všechny tyto potřeby nebo mi nezbývá nežli pro tyto účely pořídit více nežli jeden program.Zdvořile prosím někoho zasvěceného o radu.

Předem děkuji za pomoc.

Tomáš

• 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím,

stejně tak jako stomas bych velmi potřeboval radu. Software je oblast tradingu, ve které jsem nejsem vůbec zběhlý. I přesto ale potřebuju najít program s daty, který bude slpnovat alespon většinu mých požadavků.

Potřebuji poradit v rozhodování mezi dvěma programy. Konkrétně mezi Ninja Traderem a Genesis Trade Navigator Gold. Oba programy jsem mněl v měsíčním demu. Ale narozdíl od NT u Navigatoru jsem dík "výukovým" videím vyzkoušel většinu funkcí.

Blíže k mým požadavkům... obchoduji futures pomocí Systému Triple screen v téměř neupraveném Elderovském stylu. Používám MACD, Force Index, Elder Ray a EMA. Tyto indikátory potřebuji mít co nejlépe zobrazené. V NT jsem tyto indikátory nenašel a programovací jazyk jsem nevyzkoušel. V Navigatoru mi jejich naprogramování zabralo 5minut. DAJÍ SE DO NINJA TRADERU POMOCÍ PROGRAMOVACÍHO JAZYKA SNADNO VLOŽIT TYTO INDIKÁTORY? Popř. jak je tento jazyk v poměru k Tradesense v navigátoru?

To co se mi líbí na NT je jeho Replay pro backtesting, protože si mohu přehrávat více grafů. Což je vzhledem k tomu, že využívám dva timeframy velmi užitečné. V Navigatoru se myslím dva najednou přehrát nedají.

Věci které potřebuji ve svvém programu je také dobrý Account Manager. V Navigatoru je možné si vést simulovaný paperový account. Odesílat "reálné" příkazy s čekáním na exekuci. Zkrátka mít simulovaný account s důkladným raportem. [bold] [/bold]Poskytuje Ninja Trader tuto možnost také? [bold] [/bold]Popřípadě poskytuje simulovaný account na starších datech při přehrávání grafů?

Další věcí u kterých bych potřeboval radu jsou spolehlivá EOD Futures data. Navigator poskytuje tato data za cca 60 USD měsíčně. Nevím ale nic o jejich kvalitě a možná bych ocenil i levnější varianty. Pokud někdo nějaké zná...

Zatím přeji hezký den a porsím o jakoukiliv reakci.

O'Donnel

Odesláno

O'Donnel

V Trade Navigatoru se může přehrávat najednou i více grafů a to i několika komodit v odlišných timeframech. Zatrhne se Replay data on all charts - toto je to, co jsi asi potřeboval. Zatrhnutí umožní přehrávání dat na všech otevřených grafech.

Odesláno

To paveln:

Velmi děkuji za Váš příspěvek. Tato funkce byla zřejmě to jediné co mi v Navigatoru scházelo, takže je pro mne tohle zjištění velmi dobrá zpráva.

Přeji hezký den

O'Donnel

• Vytvořit...