Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

dario46,

díky tomu, že je vysoká volitalita, sáhla IB k tomuto kroku. Stejná situace byla loni v létě. Od IB jsi musel obdržet email s vysvětlením. Eventuelně se podívej na stránky IB, sekce margin, tam je to také vysvětleno.

Richard

Odesláno

Ahoj všem. Ty nové " letní " marginy u IB pro ER2 jsou hrozný. Prosím tradery co mají založený účet u jiné společnosti o zdělení jaký mají oni aktualní margin u ER2. Děkuji a přeji hodně dobrých obchodů.

• 2 týdny později...
  • 1 month later...
Odesláno

Zdarvím vsechny tradery a prosím o radu,
před pár dny jsem poprve udělal pár live obchodů a díval jsem se na komise a zjistil jsem, že jsem měl na starém IR2
komisi 5,60 usd a na novém IR2 mám komisi dokonce 6,60 usd. Na účtu mám teď asi 4500 usd ,tak možná je to tím. Prosím o zdělení ostatních traderů jaké maji aktualní komise na IR2. Předem děkuji za odpověď.

Petr

Odesláno

Dobrý den,
vkládám se ještě jednou stejny dotaz,protože jsen nedostal žádnou odpověď.
Zdravím všechny tradery a prosím o radu,
před pár dny jsem poprve udělal pár live obchodů a díval jsem se na komise a zjistil jsem, že jsem měl na starém IR2
komisi 5,60 usd a na novém IR2 mám komisi dokonce 6,60 usd. Na účtu mám teď asi 4500 usd ,tak možná je to tím. Prosím o zdělení ostatních traderů jaké maji aktualní komise na IR2. Předem děkuji za odpověď.

Petr

• 1 month later...
Odesláno

Mitaros,

pravděpodobně od včerejška. Zvedli nejen YM, ale také NQ a ES. Upřimně řečeno, moc této politice nerozumím. Např ID margin na ES 6188$ mi připadá trochu zcestný.

Richard

Odesláno

Souhlasím marginy jsou fakt zcela mimo,takové pohyby jak jsou vysoké marginy trh ID nedělal ani při nejvíce divokých dnech,taky je zvláštní že mají stejný margin jak pro ID tak i držení přes noc.

borax

Odesláno

Komu vadí vysoké marginy a chce se levně naučit obchodovat tak proč nezkusit takové trhy jako 2 a 5-ti leté dluhopisy nebo kukuřici ( ticker pro TWS je ZT-200812 - ECBOT,ZF-200812 - ECBOT, ZC-200812 - ECBOT). Aktuální margin 1700, kukuřice dokonce 1500.
Pavel

Odesláno

Intradenní marginy mají stejné jako noční marginy, během velké volatility totiž zrušili pravidlo, že intradenní marginy jsou poloviční než noční. Asi mají problém kontrolovat marginy real-time, když je potřebují tak vysoké. Jinak by jim musel stačit margin 500$, jako to mají někteří jiní brokeři.

• Vytvořit...