Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý večer,

chtěl bych zkusit nějakou demo aplikaci obchodování s akciemi, nebo komoditami. Hledám zkušební software nejlépe v češtině. Nevíte co mám zkusit?

Zkoušel jsem Ardeus, ale nějak sem se v tom nevyznal.

Díky

• Odpovědí 44
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Jednu vec, zapomen na Ardeus. Tim nechci rict "hej tady je to nej", klidne hledej jinde, ale na tuto firmu pozor. vic nereknu. Program v cestine? Sierra je ted tak napul lokalizovana ale je to placeny software. O jinem ceskem nevim.

• 1 month later...
Odesláno

Dobrý den přeji
Chtěl jsem se zeptat uživatele 911. Proč varuje před používáním sw. od Ardeusu a jaké zkušenosti má s touto firmou? Velice by mě to zajímalo, poněvadž jsem si nainstaloval demo verzi a zdá se mi to přehledně zpracované. Jestli tedy máte nějaké rady proč s od této firmy držet dál tak mi prosím laskavě sdělte. Pomohlo by to i ostatním, dokud je čas se nenapálil. ;)

S pozdravem T-guun

Odesláno

911: tvým předchozím příspěvkem a to vložením dlouhé URL adresy jako první větu svého příspěvku, jsi rozšířil ten žlutý rámeček skoro přes celou obrazovku, tím že jsem tvůj příspěvek "přebil" svým vstupem jsem jej zase zůžil. Pokud
pouzijete link s dlouhým řetězcem jako první větu svého příspěvku rámeček se zase rozšíří protože system jej není schopen useknout.

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím,jsem tu novej :) Chtěl bych si vyzkoušet nějaký demo účet.Nainstaloval jsem si "MetaTrader - North Finance" ,ale nejde mi otevřít.Nevíte,kde by mohla být chyba,nebo poraďte jestli jsou i jiné. Díky :)

• 7 months later...
Odesláno

to Sir George,

pokud se pozorně podíváte, zjistíte, že předchozí příspěvek byl vložen 08.02.2007. Myslím, že Roman4 tento problém již vyřešil.

S pozdravem Richard

• Vytvořit...