Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

ahoj
predevsim je to broker :-) pro tvoje poreby musis mit brokera (maklere), ten ti totiz umozni vstup na burzu. jednotlivci proste na burzu nemuzou. pokud chces poradit ktereho, projdi si vlakno Brokeri. jetam par dobrych tipu.

hodne uspechu

Odesláno

Hmm a jak bys teda chtěl obchodovat? Obvolávat obchodníky kdo ti prodá? Nebo od tebe koupí? A ještě s pákovým efektem? Vypadá to, žes to moc nepochopil.. Burza je velkosklad, kde můžou nakupovat jenom velkoobchodníci. Ti jsou prostředníkem mezi velkoskladem a tebou. Jinak to nejde. Nebo alespoň ne s malíma penězma. (zjednodušeně řečeno)
Principy forexu jsou stejné, akorát ten velkosklad má dost rozlezlí budovy..

Odesláno

ok dik :-) este by som sa chcel spytat, ci sa nejake kurzy (seminare) robia aj tu na Slovensku alebo aspom v Brne velmi rad by som sa tomu zacal venovat ale urcite potrebujem aby mi niekto zo zaciatku poradil a ukazal mi ako to vlastne vsetko funguje. dakujem

Odesláno

synko666

Veľa ľudí tu obchoduje cez elektronickú platformu, ale nikedy nekomunikujú priamo s burzou, ale je to platforma ich brokera. Čo by si chcel dostiahnúť tým, že by si obchodoval bez brokera? Aké by to pre teba predstavovalo výhody?

Odesláno

synko
to otazka na seminar je spis do jineho vlakna. mimochodem koukni do vlakna Česká a Slovenská asociace technické analýzy kde najdes stretntie na Slovensku. uz tady mate slusnou komunitu. treba ti tohle pomuze a na kurz muzes dojet do Prahy. pokud nejsi z Kosic :-)

Odesláno

chcem sa spytat vsetkych co su tu na fore ako ste zacinali vy? cez ake platformy obchodujete, s kolkymi peniazmi ste zacinali, ci ste boli hned zo zaciatku ziskovy alebo stratovy , kolko platite poplatky a ci ste sa osobne dohadovali so svojim brokerom. dakujem

Odesláno

synko666: Co je to probuh za otazky? K cemu Vam jsou? A co je Vam vubec do toho? :-) Pokud to s obchodovanim myslite vazne, pak se zacnete venovat studiu a testovani a neptejte se na podobne hlouposti.

Odesláno

synko666: Doporucuju zacit kompletnim studiem techto materialu: www.financnik.cz/serial/komoditni-manual-zdarma.html

Nasledne cist (ne psat!) zdejsi forum, kde informace navazuji na veci popsane v manualu. Jsou zde i odpovedi na Tve otazky ohledne zacatku obchodovani, brokery, elektronicke platformy apod. Do fora prosim pis az ve chvili, kdy zde neco nemuzes najit. A kdyz, tak se snaz drzet tematu daneho vlakna, do ktereho prispivas. Viz. www.financnik.cz/komodity/zkusenosti/pravidla-diskuze.html

Odesláno

To Synko666,
prectete si take clanky, ktere financnici vydali. Odkaz je na titulni strane pod ikonou Rady a Tipy. Najdete v nich odpovedi na vsechny Vase otazky.

Preji mnoho uspechu!!

Libic

• Vytvořit...