Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 76
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Přátelé, pošlete mi někdo přesný postup se screenshoty jak stáhnout ticková intradenní data zpětně za rok do Sierry. Může to být DJ, Russell, Nasdaq. Jsem z toho zoufalý, potřebuji backtestovat.Předem děkuji,

• 3 týdny později...
Odesláno

Všechny zdravím, nemáte někdo zkušenost s indikátorem Woodii CCI v MT4? Potřeboval bych ten indikátor. CCI tam je, ale to je málo. Nebo neznáte někoho kdo by to naprogramoval? Díky S.

• 4 months later...
Odesláno

Ahoj všem, prosím jak nastavím na CCI abych měl linku pod 0 červeně??? Podle návodu mi to nejde, mám asi novější verzi NT nebo jinou CCI.....nevim....můžete mi prosím někdo poradit? Děkuju mockrát :)

Odesláno

Mockrát děkuji Michale, mohu se Vás ještě zeptat, kam se poté nový soubor musí uložit?
Zřejmě to někde ve vlákně bude, ale jestli to náhodou nevíte z hlavy? =)

mockrát děkuji a přeji hezký večer :)

Odesláno

Jeicop:

indikátor nahrajete do složky NT v dokumentech na disku C...do složky "bin/custom/indicators"
poté spustíte NT a přes "Tools/Edit ninja script/Indicator/" vyberete indikátor, otevřete a dáte "Compile" v liště a uložíte.
Poté se vám indikátor přidá do nabídky a měl by fungovat.

michal

Odesláno

Jeicop:
nešel by použít klasický WoodiesCCI indikátor a u "# neutral bars" nastavit nulu a u čar které tam nechci nastavit barvu průhlednou? Samozřejmě je ale určitě lepší používat osvědčené nastavení podle Woodieho pravidel, ne?

Odesláno

Jiří S.
To nevím, ale abych řekl pravdu, nechce se mi tam moc dávat další Indikátor...už ted jich tam mám dost =)
Chci začít obchodovat FinWin....o WoodiesCCI strategii sem nepřemýšlel zatím.

Pokusím se to tak nastavit.....apropó ta "nová" CCI s červenou linkou pod 0 nemůžu nikde najít...na supportu je nějaká verze ale hlásí to chybu při rozbalování...:( nemáte někdo další variantu??

Mockrát děkuji za radu :)

Odesláno

Jeicop:
vždyť je to jen trochu přikrášlené obyčejné CCI a jde to tam jednoduše obarvit nad nulou a pod nulou jak požaduješ. 50-kovej CCI si tam můžeš udělat z toho "Turbo CCI" když místo 6-ti dáš 50 a máš z toho FinWin jak vyšitej. Navíc ukazuje zda je cena nad či pod LSMA a také informuje o sklonu EMA34 a také tam jsou k dispozici důležité hraniční čáry na 100/-100(na ní se zobrazuje Čop indikátor nebo-li ta EMA34) a 200/-200(SideWinder). Nic složitého na tom nejni. ;)

• Vytvořit...