Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 37
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 2 months later...
Odesláno

Dobrý večer,
úplne začiatočnícka otázka . Mám účet u brokera XY povedzme že sa mi darí a zarábam tak peniaze na účet mi dáva brokerská spoločnosť zo svojho vrecka alebo je to inak. A pri prevode peňazí keď si ich chcem vybrať ? Tak kto mi ich vyplatí?
Ďakujem

Odesláno

Broker zprostředkovává přístup na burzu. Vypořádání obchodů a správu účtů děla clearing, někdy je broker i clearing, menší brokerské společnosti využívají služeb velkých domů - členů burzy. Takže pokud budete mít účet třeba u RGC, tak vám to i clearují, pokud např. u Mirus Futures s clearingem přes RCG, tak účet vám spravují v RCG, ale jako brokera máte MF.
Jinak peníze vám dávají ti, kteří na burze tratí. Na konci každého dne dojde k jakémusi "vypořádání" nebo vzájemným "zápočtům" a změní se stav účtu. Takže rozhodně broker nic ze své kapsy nedává. Ten pouze inkasuje - poplatky za uskutečněné obchody.
Mluvím teď o burze a komoditách ... na forexu u nějakého market makera to může být jinak, na to pozor. Tam záleží na tom, kdo dělá protistranu.

Odesláno

Brokerska spolocnost ti ich nedava, ale ti ich dava druhy obchodnik ktory zobral poziciu proti tebe. Ibaze by tym druhym obchodnikom bol tvoj broker.
Peniaze ti vyplati ten komu si poslal peniaze na ucet ked si si ho otvaral.

Odesláno

Ďakujem. Myslel som na forex. A kôli čomu mi musí niekto robiť protistranu? A keď je to broker tak som automaticky v nevýhode lebo vidí veľkosť mojej objednávky? Uvažujem o brokerovi FXCM
Ďakujem

Odesláno

Ked predavas pomarance , kvoly comu potrebujes protistranu? Aby si ich predal.
Broker to nie je , je to iny trader. Broker nema zaujem na tom aby si prerabal ma z teba uzitok ked si dobry viac ako ked si zly.

• 7 months later...
Odesláno

Předem se omlouvám, pokud odpověď jíž někde zazněla. Nemužu to níkde najít a z obsahu stávajícího vlakna mně to není jasné.

Pokud broker sidlí v Evropě (Alpari-UK), v jaké měně je výhodnější mít u něj účet pro měnový pár GBPUSD?

Děkují.

• Vytvořit...