Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 80
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

No akurat som sa aj ja chcel nieco taketo spitat a rozmyslal som, ci to dat semka do Forex kutu, alebo medzi software a knihy a tam som nasiel jednu temu, ale bez odozvy. Tu je odkaz: www.financnik.cz/forum/read.php?3,35493 Mna by tiez zaujimalo, ci su dake knihy v ceskom, alebo slovenskom jazyku, ale najskor budu v anglictine. Mam namysli aj knihy tipu FX traderov. Teda od niekoho podobneho ako je povedzme Dr. Alexander Elder a jeho kniha Tradingem k bohatstvi (Len on je Komoditny trader), tak nieco podobne ale z forexovou tematikou od nejakeho Forexoveho tradera. Vobec je niekdo taky znami vo FX, ako su znami povezme Woodie ci Elder a iny v komoditach? Napiste mena pripadne web linky a podobne. Vdaka. :)

Odesláno

Nik nic, tak sa pitam nemate cas, alebo naozaj neviete? Ak viete dake mena nejakych uspesnych traderov vo FX, tak sem uvedte ich mena. Nieco na nete hadam podla tych mien najdem, no zatial som nemal na nete vela stastia na FX obchodnikov. :( :S

Odesláno

ICE:
napis mi email a nieco ti tuna najdem o celom menovom trhu.
Menove trhy sa neobchoduju len cez spot. Vela, aj tebe urcite znamych, obchodnikov ich obchoduje cez futures, cez opcie atd. Prakticky je to jedno, cize hladat nejakeho obchodnika ktory obchoduje len spot market je podla mna zbytocne.

j.

Odesláno

Ja som cital Tradin for a living in the Forex Market a mam rozcitane The trading game od Ryana Jonesa (je to o Fixed Ratio Money Managemente a pise vo vseobecnosti, nie len o komoditach)

• 2 týdny později...
Odesláno

mucha
bohužiaľ asi je to stále tak. Ja som si ju objednával ešte v októbri, keď sa ešte nepredávala v obchodoch. Objednal som si ju cez českých známych, ktorí mi ju potom priniesli na Slovensko.

• Vytvořit...