Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

fufno
ty je znáš ?
mluvil jsi s nima někdy ?
Já jim do peněženky ani do výpisů nekoukám (to se ve slušný společnosti nedělá) a ani mě to nezajímá.
Pro mě je důležitý, že to kde dnes jsem je díky Finančníkovi.
A i kdyby pěstovali žížaly, je mi to jedno.
Jsou tady miliony myšlenek, návodů, rad jak od adminů, tak i od celé komunity.
Pochybuji, že kdyby "pěstovali žížaly", že by se s nima dalo mluvit tak zasvěceně , jako se mi to povedlo na setkání.
A máš jednu možnost jako na televizi - je tu kouzelné tlačítko na vypnutí - když ti to nevyhovuje, nechoď sem.
Vše (skoro) co dnes o Forexu vím, je odtud. Vše co jsem udělal blbě (ve Forexu :-)) bylo proto, že jsem porušil "něco" o čem se tu píše.
Já tedy Finančníka považuji za jednu z největších životních šancí, kterou jsem dostal - a je to zadarmo.
Kluci (Petr a Pavel) - "u mě dobrý".
Nenechte se otrávit a šťastné vykročení do devítkového roku.
Samozřejmě všem lidem dobré vůle.

• Odpovědí 319
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Nechápu lidi, kteří dokážou jen kritizovat, stěžovat si a kazit náladu ostatním.

Pokud se vám, Fufno, něco na tomhle webu nezdá, tak sem nechoďte. Nikdo vás k tomu nenutí. Každý má svůj názor, vy máte tento (se kterým spousta dobrých lidí odsud nebude souhlasit). Pokud vím, tak nejen Petr s Tomášem, ale i další lidi na burze vydělávají, takže se to dá. Pokud vám to nejde, tak s tímto přístupem ani NIKDY nepůjde. Radši jděte na ty žížaly. :-)

Odesláno

Fufno, nechápu proč podobnou věc strkáte hned do několika vláken najednou? To jako aby všichni viděli, že si jako za tím stojíte? :) Fakt nechápu.

Prosím ostatní ať nechají toto vlákno věnované obchodnímu deníku a fufnovi přeji ať se ze svého splínu vyspí, vykročí do Nového roku 2009 lepší nohou a daří se mu v tom, co považuje pro sebe za důležité.

Petr

Odesláno

Re: Obchodní deník
Vloženo uživatelem: danek
Datum: December 30, 2008 09:05AM
Statut uživatele: Silver member

to bachmann,

to jsi začal oslavovat celkem brzy.

Richard

---------

Ak zacal oslavovat na Petra a Pavla ako povodne pise, tak to ma celkom predstih :-)

bachmann - na spodku Tvojich prispevkov mas za Nahlasit moderatorovi krasne tlacitko / odkaz Editovat. To jen tak pro priste :-)

Odesláno

No to jsem si nadělil pěknou reputaci.
Jakoby jeden překlep nestačil. :-(
Mimochodem - jsem již 11 rok abstinent a překlepy byly způsobeny časným, ještě ospalým mozkem. A taky samozřejmě naštvaností na stěžovatele.

Budu se snažit to po sobě číst pečlivěji.

• 1 month later...
Odesláno

Remarque Napsal:
-------------------------------------------------------
> uloz.to/done.php?rnd_id=3TQI2Xbu&tmp_sid=88
> f7d45693dc8ef1162b7f4a82ba9252
>
> Tady máš ten Martínkův deník upravený pro NQ. Mám
> to trochu více upravené k obrazu svému, ale
> výpočet PT je zhruba stejný, počítá se stále z
> kolonky "MFE" v hlavním sešitu. V sešitu PT je
> kolonka "Výsledek", s které se odvozuje graf (s
> tou oranžovou čárou), tato kolonka "výsledek" se
> počítá jednoduše, ukazuje mi jaký PT je nejlepší.
>
>
> např. sloupeček 105$ (vychází pokud MFE je rovno
> nebo větší než 105$) pak se spočítá následující
> výpočet:
>
> (procentuální vyjádření kolikrát tohoto MFE bylo
> dosaženo x danná hodnota -5$) - (procentuální
> vyjádření kolikrát tohoto MFE dosaženo nebylo x
> 50$(SL)
>
> procentuální vyjádření není v procentech! (např.
> 65% se musí převézt na 0,65).
> Myslím, že se jedná o dobrého pomocníka pro
> výpočet nejlepší hodnoty MFE, kterou předchozí
> verze deníku neobsahovala.

Ahoj, také bych poprosil ještě jednou o ten deník, nelze stáhnout :-( Děkuji!

Odesláno

Potřeboval bych trošku poradit. Mám obchodní deník z kurzu E-mini z r. 2008. Byl nastavený na trh ER2, tedy hodnota bodu 0,1. Začal jsem testovat jiný trh s hodnotou bodu 0,01 a přepsal jsem tuto hodnotu. Bohužel ve sloupci PT mě vyskakují jiné hodnoty, než jaké jsem nadefinoval u jednotlivých paternů. Asi je potřeba ještě něco upravit, ale nevím co. Měl někdo stejný problém? ( možná to není problém, jen něco přehlížím)

Děkuji

Aleš

• 3 týdny později...
Odesláno

To Zero 999
Dobry den, docetl jsem se v diskusi o vasem obchodnim deniku. Rad bych se jim inspiroval, ale bohuzel na edisku jiz neni ke stazeni. Muzete pomoci? Dekuji a zdravim. Josef

Odesláno

Každý může být podvodník - to je právo každého. Dokázat to můžete, ale dokavaď nedokážete, že Vy jím nejste, jste ještě méně důvěryhodný. Petr a Tomáš už něco dokázali a my jim věřímš alespoň to, že vědí o čem mluví - ale co Vy? Co jste dokázal na burze Vy? Za napadání ještě nikomu burza nezaplatila. Zkuste to na jiném webu. Tam Vás možná uvítají. Nám tento web pomáhá.

• Vytvořit...