Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dostal jsem takový nápad, zda by nebylo rozumné část prostředků na účtu převést na EUR nebo něco jiného v rámci IB.IDEAL. (Teda doufám že toto lze, napřza 2000 USD koupit eura. - v IDEALPRO lze jen násobky 25000. Jak to tedy je?
Co si o tom myslíte?

Odesláno

U IB si musím otevřít účet jen v dolarech nebo můžu do IB poslat taky eura . V případě dolaru musím poslat 5000 jinak mi neotevřou účet , ale kdybych poslala euro tak to dá jen 3750, otevřou mi tedy účet na částku 3750 euro ???

Odesláno

DeLucky,
mozes aj v inych menach. Ak si dobre pamatam tak otvarali od $2k, ale to na nic nestaci, iba na trochu opcii. Vsetko maju aj na stranke a mozes s nimi aj pochatovat.

Flakac:
Dobry napad, presne na to ten IB Ideal vytvorili. Casto som ho vyuzival. Nepremienal som tam sumy pod 25k ale myslim ze to je minimalna hodnota ktoru mozes zadat, mozem sa ti na to ale pozriet ci idu aj mensie sumy. No a vzdy napises presnu sumu ktoru chces odtrejdit, cize nie nasobky 25. Cize mozes zadat aj 87k alebo 32.
Je to velmi prakticka vec.

Odesláno

Joachim díky za odpověď , po odeslání mého dotazu jsem tu na Fin. objevil vlákno kde se to probíralo ale i tak moc díky .

PS: odkud jste ? Nebylo by možné posedět třeba u pivka rád bych se něčemu přiučil no kdo by nechtěl že .

Odesláno

Joachim:
Tak jsem to zatím testnul na papírovém účtu a chystám se že to udělám i na reálném.
V IDEAL to jde s jakoukoliv částkou, dal jsem tam 2000USD přeměnit na Euro a vzalo mi to.
Pokud vím, tak v IDEALPRO je ten limit 25000, v IDEAL to vypadá že limit není.

• Vytvořit...