Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak snad to neurazí, ale rád bych tady vyvětral menším ot a sice gratulací 911 ke gold member jestli se nemýlím a doufám, že to brzy skočí na těch 50 jako završení a potvrzení, že ho nemáš jen tak ;-)

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobrý večer.

11.1. jsem si koupil JPY proti USD a když jen oslaboval, tak jsem ještě dokupoval, abych to zředil. Celkový výsledek: USD/JPY short 119,49.

Jaký je, prosím Váš názor: Je šance, že se to dostane pod 120 (tedy v případě, že BoJ úroky nezvýší), abych měl šanci to zavřít, alespoň s minimální ztrátou nebo je spíš pravděpodobnější, že to poletí k 121,40 jak píše např. Synthesis Bank (CH)?

Děkuji

Bambini

Odesláno

bambini klíčová bude noc ze středy na čtvrtek a ony úroky..do té doby těžko soudit co a jak bude s JPY...teď je na ročním maximu..Na Synthesis bych moc nesázel, to jsou intradenní předpovědi na základě TA a to je zrádné...Koukni na přiložený "stromeček" v příloze s klíčovými hranicemi...ale spíše bych vyčkal středeční noci... SID

3160

Odesláno

side
nemyslel jsem obecne, to vim. ale jestli od july co rapidne ropa klesa tak jesli to ma stejne rapidni dopad na $. ja s ropou zacal az ted v lednu a asi toho zase po ziksu necham. je toho hodne co sledovat. :-) zlaty indexy

Odesláno

bambini

Vítáme tě zpět, půl roku jsi zde nebyl. Říkal jsem si jestli jsi kvůli tomu eurodolaru nespáchal harakiri.:) :) Jak jsi dopadl, zbavil jsi se toho nebo jsi to vyseděl? Ale to je jedno hlavně že jedeš dál.

Odesláno

To Bambini
kupoval jsi JPY a ředil kůli tomu abys jsi zkončil s malou ztrátou??? asi ne. (zeptej se R65) jednou to půjde kolem.
Sid
Jakou máš představu na NZD myslíš, že půjde pod 0,69?

kunas

Odesláno

To lisakus:

Milé překvapení, že si mě ještě někdo pamatuje. Ten obchod jsem tehdy odswapoval až do září a nechal ho čekat. Postupně jsem dělal další obchody na EURUSD a EURCZK, jejichž zisky jsem postupně používal na vyrovnávání vzniklé ztráty. No a když se to vyrovnalo na nulu tak jsem to celé uzavřel. Takže z části mi pomohl pohyb kurzu, který jsem si vyseděl a z části jsem to zadotoval zisky z dalších obchodů. V každém případě to byla dobrá škola, díky které jsem se o fungování forexu začal více zajímat. Nepřeju to nikomu.

Teď trochu plavu v USDJPY, ale do zítřka už to vydržím a pak se uvidí.

Hodně štěstí všem, hezký večer a některým i úspěšnou noc.

Bambini

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...