Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím
takže pouhopouhých 160 pipsů chybí k tomu aby librojen dosáhl výšin 10 měsíce r. 98 tj. 238.66. O tom jestli prorazí či pošupajdí zpět, to závisí nejvíce asi na tom jak moc budou lidi ochotni nakupovat 1 libru za dva dolary, a zdali dolarojen bude pokračovat a prorazí hranici 121.50. Jinak jsem long jak cable tak euro od 8 hodiny ranní. Ne že bych euru nějak moc věřil IP dopadlo hůře ale cable vypadá že bude udávat směr i euru.

Odesláno

lisakus:
Už jsem si dříve všiml, že patříš k těm lepším predikátorům zde. Asi tě necháme pověsit na tabuli. :) Co takhle podělit se o indikator system?
Danke.

Odesláno

Retro

používám pouze Sidův výtvor ADXMA pro raní vstupy na začátek obchodních hodin a wodieho CCI, každopádně to není tak výnosné jak oboustrané entry ale časem se to jistě zlepší. většinou mám puštěny 15 minutové grafy do pozice jdu pokud svíce uzavře nad či pod ADXMA a CCI potvrzuje směr. SL 18-20 pips včetně spreadu. Během dne to ješte použiji odpoledne při začátku US seance. Ale pouze v případě že nejsou žádné důležité fundamenty což je málokdy.
netřeba dodávat že ve spoustě případů se netrefím ale od toho je tam SL.

Odesláno

taky jsem naskocil kolem 8:30 na libro a eurojenika ikdyz ja se na nem uz vozil od pulnoci, jenom me mrzi ze jsem nesebral odvahu naskocit na cable, ten taky neco udelal a indikator naznacoval, ale ja se nenechal premluvit:-( a Sidovy indikator ADXMA (jedu na 5 min. grafu) se zase ukazal jako velmi prinosny DOPORUCUJU pouzivat, ale ted uz to asi vyse nepujde jeste pockam chvili

dnesek od pulnoci byl docela plodny na librojeniku jsem se napapal o 220 pips a uz se tesim na oslavu uspechu spankem:-) 12 hodin u monitiru to je na me celkem slusna porce

wendelin34

Odesláno

lisakus:

já jsem dnes po vzoru nočního ptáka radovana naskočil ve 2:10 na librojen long na 235,30 a čekal jsem že prorazí 237 (2x ťuklo na 236,98), tak jsem to na 236,92 zavřel.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...