Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

Odesláno

To herman: fantastický, omlouvám se, popravdě jsem byl spíš líný a doufal jsem (jak vidno správně), že to odněkud vypadne. Někdy se proklikám mezi pány Pagem a Brinem úplně nějak jinam než chci a ne vždy to není ztráta času.

to Sid:
Ach jo, to jsem dokonce četl, že se protnutím 120,00 vynořil obrácený head and shoulders na jenu a tím se otevřela brána k 125.00 levelu. To by se jeden skoro orosil.

Saba

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To Saba
Datum: January 12, 2007 12:18AM

Snazit se (alespon obcas) jit proti proudu je asi jednou z danych lidskych vlastnosti....mam s tim 'problem' od te doby, co jsem zacal obchodovat .... nejsi sam .... ale na druhou stranu, obchodnik, ktery chce dosahnout uspechu, by se nemel nechat vlacet davem, ne?
gt/gl!

Odesláno

Saba:

díval jsem se na svou statistiku jeníka:

- nejbližší high 120,34 dne 5.12.2005, kdy to byl tříměsíční trend od 109,13
- další nejvyšší high bylo 120,67 dne 3.8.2003
- další high 134,63 dne 28.2.2002
- max. high jsem našel ve své historii na 146,32 v 9. měsíci roku 1998.

Odesláno

to all:
Co si myslíte o libře? Snad by měla už zhodnotit ty úrokové sazby, ne? Taky je tam krásné dvojité dno na denním chartu. Ale protože se to stejně odvíjí od eurodolaru, tak si tak jistý nejsem. Jedině sázet na vybírání zisků. Ocením každou reakci.

Saba

Odesláno

TEQA:
Sice je predpoklad min nez minule ale stale je dobry ... no uvidime jaky bude vysledek spis se klonim k lepsimu nez horsimu vysledku, je to za prosinec cili vanoce, nakupy kvuli odpoctu DPH by to meli jen popohnat nebo jsem uplne mimo misu? Kdo vi at napovi :)

Retail sales probably grew 0.7 percent in December, according to the median forecast in a Bloomberg News survey. Combined with a 1 percent jump in November, the increases would be the most since December 2005-January 2006. The Commerce Department releases the data at 8:30 a.m. in Washington.

Odesláno

Mozno trocha off topic (a mozno nie):
Pre TA fajnsmekrov (ak sa najde niekto kto to nezaregistroval):
Nakreslite si fibo urovne na EURJPY a GBPJPY z maxima, ktore bolo 3.1. po minimum ktore bolo 8.1.
A pozrite vyvoj po tom minime..
Myslim, ze pekny priklad.
Endy

Odesláno

To DarkMan:
Já si právě nejsem jistej jestli Retail Sales se uvádí za předešlý měsíc nebo je to odhad na tento měsíc.. Nikde to nemůžu najít.. Pokud to někdo víte s jistotou tak to sem prosím napište..
Pokud je to za prosinec čekal bych spíš lepší výsledky díky vánocům a konci roku.. Pokud je to odhad na leden čekal bych naopak výsledky horši kvůli útlumu v maloobchodním prodeji který je v lednu vždycky..

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...