Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

SID podla PPS mi teraz vychadza sell eur/usd , buy usd/chf a gbp/usd zatial neutral.
SID inak ja mam za chvilu narodeniny tak sa mozeme dohodnut na tom APS :D
Prave kupujem silnejsi PC lebo ASID AP ma dost velke naroky na hardware ... potom ten AP testnem

Odesláno

Tohle jsem našel na bloombergu:

We were expecting $2 by the end of this quarter, but now that the rate hike has come much earlier, we're expecting that by the end of next week,'' said Hans Guenter Redeker, head of currency strategy in London at BNP Paribas SA.

Nepříjde vám to trochu nadhodnocené? Dolar si vede za posledních několik dnů velmi slušně a tomuhle se mi skoro nechce věřit. Osobně sázím na posilování dolaru..

Jay

Odesláno

Jay: analytici analyzuji... obchodnici obchoduji. Hlavne at se to hybe ;) Do 2$ je jeste dlouha cesta, muselo by vyjit hodne dat pozitivne pro libru a prosaknout informace o brzkem snizovani urokovych mer v US. Kazdopadne pro me je to trochu vzdaleny horizont, protoze obchoduju intradenne :)

Odesláno

ahojte.
myslim ze v najblizsich dnoch /17.-18.01./ by mala zverejnit svoje rate aj BoJ.mozno je skoro o tom hovorit ale co si o tom myslite.na internete som nasiel nejake vyjadrenia z prostredia Boj o tom ze zvysenie rate by mohlo skomplikovat jedine to ak budu americke data /myslim tieto za posledny tyzden/ slabe alebo keby sa nieco nepredvidatelneho udialo v japonskej politike.
potom som nasiel nieco ze sa spekuluje ze to nebude mat aj tak velky vplyv vzhladom na posledny tyzden tak ze asi nie. a ak by to zvysili tak to zase na dlho nebudu zvysovat.tak neviem co si mam vybrat ale je este asi na to skoro a treba pockat na nejake vyjadrenia.
este som len v stadiu priprav na to zverejnenie a tak zbieram informacie.ak niekto nieco viete.dajte vediet.

mato.

ps.ktor je uz skuseny surfer mohol by pridat par webstranok kde pozera data,info a vsetko co s trhom suvisi.nejake uz poznam len ci nahodou na nieco nove nenatrafim.

Odesláno

Dobry vecer,
tak dneska od rana jsem se velmi slusne nabalil na librojenu, a ted se divam ze se porad drzi hooodne vysoko jsem zvedav jak se to bude jeste vyvijet

bude tu nekdo valcit s librojenem jeste v nocnich hodinach??

Odesláno

zdroj 11.01.07 - Bloomberg.com-new-markets-currencies

Japanese Finance Minister Koji Omi, speaking in London, said he wants the BOJ to ``support'' the economy, repeating comments he made earlier in the week. The remarks have cooled speculation the central bank will lift rates this month.

Japonsky minister financii hovoriaci v Londyne povedal ze chce aby BoJ podporila ekonomiku opakujuc vyjadrenia ktore urobil uz skor v tomto tyzdni. oznacenie schladilo spekulaciu ze centralna banka zvihne sadzbu tento mesiac.

mam to chapat tak ze by im ani nevadilo kedby bol usd/jen vysoko?podpora exportu napriklad.co vy na to?

a este co predpokladate na zajta : us dec retail sales + ostatne data o 08.30 NY time?

bude tu niekto dnes v noci? cafte

Odesláno

To Sid:
Přikládám opožděný dík za tvojí odpověď. Pro mne je jeník matoucí a většinou, když jsem se do něj navezl, tak jsem se šeredně popálil. Asi je to komplex ještě z ranných zážitků (viz kterýsi můj truchlivý příspěvek). A to už ani nemluvím o eurojenu. Když jsem byl přesvědčenej, že dolarojen půjde přes 120, našel sílu udělat 450 pipsů hup dolů, přitom např. doznívala krize okolo Sev. Koreje. To, že se podmínky nijak moc nezmění pro carry trades ani po IR hike, si myslím stále, přesto jsem se nějak vmanipuloval do šortu na jenu. Obchoduju proti sobě! To je vrchol. A furt mi to nedá.

to all:
Nemáte někdo průběh IR na jeníka aspoň za tohle tisíciletí? Nějak to nemůžu nikde najít. Případné díly předem.

Saba

Odesláno

Saba
Na JPY bude asi platit jedině nějaký AOS, obchodovat JPY přes fundamenty je holt dost ošidné....S EUR/JPY mám podobné zkušenosti - negativní....Short na jeníka no nevím., teď tady čtu jednu recenzi (intraday) od Švýcarů (ne Synthesis) - Long trend by měl pokračovat k hranici 120.95 nebo i k 121.34, silná podpora se vytvořila kolem 120.20... a teď babo raď..:-)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...