Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Divam se na AmazingEA a nemuuzu najit ve vstupnich promennych - vzdalenost entry od aktualni ceny. Mozna to tam je a ja to nevidim. Jinak mel jsem StraddleEA vcera a asi jsem zapomnel vypnout EA a hle nekdy dopoledne mi sam od sebe naskocil do pozice (zprava byla den predtim) - takze si tedka davam pozor. Nu asi pohledam nekde venku nakej jednodussi EA - jo a jeste jedna otazecka. Resite nejak pres ten EA ty double entry?

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

timmik,
vzdálenost entry od ceny se jmenuje pipsaway. EA je jednoduchá, ale žádný systém nepochopíš za "5 minut":o)
Večer ti do sekce obchodování na zprávy pošlu popis, myslím ale že ve vláknu už je.......
Jinak double entry řeším dvěma různýma objednávkama a tu jednu jedu ještě s posouvaným SL.
Jirka

Odesláno

kofis Napsal:
-------------------------------------------------------
> timmik,
> vzdálenost entry od ceny se jmenuje pipsaway. EA
> je jednoduchá, ale žádný systém nepochopíš za "5
> minut":o)
> Večer ti do sekce obchodování na zprávy pošlu
> popis, myslím ale že ve vláknu už je.......
> Jinak double entry řeším dvěma různýma
> objednávkama a tu jednu jedu ještě s posouvaným
> SL.
> Jirka
>

jasan verimze za 5min se to asi neda. Ja ten amazing uz zkousel nedavno jenom jsem nevidel v nastaveni a anitedka nevidim pipsaway - mozna mam nakou jinou verzi. Ale jinak k tem double entry - spis me zajimalo jestli ten druhy enter prikaz davas manualne nebo taky pres EA. Dneska metodu double entry prubnu, tak jsem zvedav - snad bude Trejd Bal. prizniva pro US a pojedem dolu (hodne dolu) - to by se mi libilo. :)

Odesláno

kofis Napsal:
-------------------------------------------------------
> systém nastavuje vstupy v pořádku, jen se hýbou se
> spreadem a stejně tak i SL.Takže když přestaneš
> modifikovat před vyhlášením zprávy, objednávka
> zůstane na hodnotě, kde byl natažen spread. Četl
> jsem návod přímo od Amazing a popisují, že by se
> měl systém používat na 1M datech.
> Jinak jsem si ho trošku poupravil a celkově
> spokojenost.
> Jirka
>
AOS pouštím při zprávách na 1 min, bohužel moje skušenost je jiná a se spreadem nemá nic společného, navíc broker mi spread roztáhne až po vyhlášení dat, tedy v okamžiku kdy je modifikace objednávky již dávno ukončena. Stejné problémy jsem měl i s AOSem pro Hanse, než jsem vyhledal alespoň trochu přijatelný. Ale ty chyby jsou zřídkavé a už se jimi nehodlám zabývat. Tenhle problém se na jednom fóru řešil 1/2 roku a k ničemu se nedospělo.
Abych nebyl příliš OT, dostal jsem predikci na USD Trade Balance: na páru GBP/USD -62 billion nebo více negativní Long, -58 billion nebo méně negativní Short. Očekávání 30 pips při špatném scénáři, a 80 pips a víc při nejlepším scénáři.

Odesláno

Ja tu mam Trade balance jako treti nejvolatilnejsi fundament hned za ISM manufac a NFP. Je tu 114 pips na eurodolaru jako prumerny range (asi za celou session) Akorat jich poslednich nekolik nejak nevyslo - alespon me :)

Odesláno

data dobrá pro doar a NIC, stejně jako dopoledne pri GBP. vypada to na protidolarovy sentiment a ceka se na impuls. alespon tak to vidim ja. jakmile jsem uvidel vysledky a videl jsem ze se to nikam nehlo tak jsem radeji zrusil entry a ted budu vyckavat

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...