Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

No data dost špatná a prvotní short se zatím zcela nevyvinul... Mínus 7,193 je dost na hraně a ještě k tomu revize za říjen mínus 6,6....ropa oslabila o další téměř 2% na 54,8..nějak tomu cable nevěřím..., i když si to osciluje kolem 1,94...
SID

Odesláno

jejda.. :o) me entry vzalo a target o 1pip ne....priste bych mohl ten target profit davat asi podle nakych tech pivotovych urovni...me se to presne dotklo S1 :o) - njn, jsou to zkusenosti, ale drzim furt short, tak doufam, ze kablik da SIDovi za pravdu a pojede dolu.

To retro - jaky mas AOS na zpravy? jestli to tedy neni tajne. Vim, ze to patri do jineho vlakna, ale marne neco shanim, kde by slo udelat treba zde na mnoha mistech probirana metoda double entry.

Odesláno

SIDe diky. uz je to v oblibenych. Vzdycky me osloveni timnik vykouzli usmev na tvari. :o) je to timmik. Jeden kopecek sem, jeden tam. Za ty analyzy odpustim cokoliv...pro tebe at jsem klidne timnik :o))

Odesláno

timmik
mrkni do vlákna Obchodování zpráv, používám AGE Soft News1.1.8. Občas hodí vstupy mírně jinak, ale to je problém asi všech AOSů. Jinak jsem s ním vcelku spokojený.

Odesláno

radekter - diky, vypada to trochu jako rozsypany caj, ale ucel splni :o), jenom pro info, ktere treba pary jeste obchodujete na data z GB ?

retro - diky, juknu urcite a doufam ze US trejd balance uz pojedu na nem :o)

Odesláno

Retro Napsal:
-------------------------------------------------------
> timmik
> mrkni do vlákna Obchodování zpráv, používám AGE
> Soft News1.1.8. Občas hodí vstupy mírně jinak, ale
> to je problém asi všech AOSů. Jinak jsem s ním
> vcelku spokojený.

Retro,
systém nastavuje vstupy v pořádku, jen se hýbou se spreadem a stejně tak i SL.Takže když přestaneš modifikovat před vyhlášením zprávy, objednávka zůstane na hodnotě, kde byl natažen spread. Četl jsem návod přímo od Amazing a popisují, že by se měl systém používat na 1M datech.
Jinak jsem si ho trošku poupravil a celkově spokojenost.
Jirka

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...