Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

Odesláno

timmik Napsal:
-------------------------------------------------------
> Co kdyz dam entry na long na 119,56 a pujdu spat?
> Ma to logiku? Tedka koukam na reader a neco pisou
> o ataku 120? Tak nevim, jsem fakt na vazkach. Jo a
> jeste myslite ze ma cenu naskocit EUR/USD na
> longa? Jak je silny ten support kolem 1,2985? Diky
> za jakekoliv info. vim, ze tady neni poradna, ale
> kazdou pripominkou se snazim formovat nazor.

IMHO to po 23. hodine skoci short... a po pulnoci se mohou dit diune vjeci! :-)

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to R65 - Nu, tak jsem dal na jenikoveho krale a skocil na kratkou za 119,37 - davam profit na 14 aby se mi nestalo to co v podvecer, ze jsem taky byl nenabazenej a pak vyskocil s par pipsama (:o) nekdo neco podobneho psal prede mnou. A pomazu do hajan. Tak sem zvedav. Hodne stesti v noci.

Odesláno

hihi, ja jsem fx zajicek a dal jsem SL na 119,58 - toz at se zadari. O tom, ze je Jenik zmetek nepochybuju, taky nosim toto jmeno. Jenom jeste premyslim jestli nedat nad tu hranici odporu nake to entry, kdyby se to vydalo nahoru.

Odesláno

no uz jsem se bal ze se ti neco stalo :-)

rad bych obchodoval, ale nevim do ceho se vrtnout a uz vubec nevim kterym smerem :-D dolar je nejak pri sile, ale jak dlouho mu to vydrzi ?? to je oc tu bezii

Odesláno

GBP obchodní bilance - Předpoklady někde mezi -6,4 B a -6,5 B. Pokud bude bilance někde kolem -6,8 B až -7 B vidím to na propad libry tak o 30-40 pips, pokud mezi -6 B až -6,2 B bude to asi opačně...Výsledek kolem předpokladu bude cca poplatný momentálnímu vývoji cen ropy a to se neodvážím odhadovat ani náhodou..:-)
SID

Odesláno

radekter
těžko říct zda to vyjde v GB podle předpokladů....včera jsem taky cítil nějaké pohyby.., ale pak jsem zjistil, že jsem něco blbého snědl..:-)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...