Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

Odesláno

To lisakus: s tim librojenem - na jakem TF :o)) ja ho pozoruju uz od vcerejska rana a vul jsem furt nenastoupil - mam nakej respekt z toho 8mi pipsoveho spreadu. Tak mam pocit ze uz na long naskakovat nebudu....ADXMA mam ale priznam se ze efektivne vyuzit ho moc neumim (jakozto vetsinu nastroju TA - coz mi pripada jako velka skoda :o(

jinak jsem dneska uz podruhe naskocil na short na jenika - tak doufam ze to podruhe vyjde....vychazim z rad zdejsich kapacit :o)

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To PaJasoft:
Já to nebyl, ale když už jsem vtažen do debaty, co mi je platný, jestli jsem u brokera, kterej nakukuje do těch nebo oněch dveří, když mi stejně informace k tomu, kde ležej jaký objemy objednávek nedá. Nebo snad jo?!
to all: tady čtu na jednom serveru, že librojen momentálně táhne nahoru poptávka japonské firmy, zainteresované do koupě britské tabákové společnosti BTC a tím že se udržuje dolarojen na denních výšinách.
Jsem taky šort, ale trochu nedobrovolně, poněvadž nemám dojem, že by zdaleka mělo být po carry tradech. R65: zatím šort vyplývá bohužel právě jen z naší diskuse.
Jinak právě zpráva: na ALjašce zemětřas o síle 5,7 500 mil vých. od Anchorange. Nevím, jestli zrovna tam leží ropné záležitosti, ale kdyby ropa vylezla, tak by mohl dolar tomu samuraji konečně podlehnout.
to herman: v tom případě bych přidal ještě pátý - bolehlav.

Saba

Odesláno

lisakus,
jo jo, příště si dám větší pozor. Mé dobré já bylo pro přitáhnutí SL a špatné já mu do toho furt kecá......
Takže 50 pips se mi vytrousilo, ale i tak za ty dvě jízdy od brzského rána spokojenost, 70 pips. Asi se začnu o ty jeníky trošku zajímat:o)

Odesláno

saba:

Pokud to potrebujes vedet, tak zmen brokera a nebo si mzet zaplatit tyto data (data feed) od nekoho jineho. Neda ti je samozrejme broker z tridy Tier3, ktery ti poskytuje maximalne quote v podobe Ask/Bid... (ze sveho dealingu) - s tim si banky opravdu nevystaci a na interbank trhu je to zcela jinak.

Drive jsi se s kapitalem pod 10k $ na vyssi metu nedostal, co je mi znamo, tak dnes ECN brokeri - alespon nekteri - oteviraji ucty uz v tak smesnych vysinach, ze to neni mozne ani u nekterych Tier3 brokeru... (proste citi prachy - stejne jako kdyz se bakovni sektoru nas nabazil podniku a najednou nemel kam rust tak objevil retail a zacaly spotrebitelske uvery).

Ja jsem spise zvedavy jake podminky retailu nabidnou brokeri, kteri budou poskytovat pristup na novou obchodni platformu spojenectvi Reuters a CME... (a hlavne jak to ovlivni FX)

Odesláno

herman,
treba se jednou dockam :-)

Tak jsem byl na dolarojenu nenazrany :-) a jel jsem dolu od 119,42 po 119,12 a cihal na pruraz 119 a nic... vyskocil jsem s par drobnymi cestou zpatky... snad se japoncici zveti a jenika poslou jeste niz?

Odesláno

Zdravím nočných vytrvalcov, myslíte si že usd/jpy ešte vybehne na úroveň okolo 119,50. Nestihol som naskočiť na short a teraz by som chcel počkať a potom pri úrovni 119,50 naskočiť. Potlačia to dnes japončici trošku nižšie ako včera? Vďaka za názor

Odesláno

radovan
dnes máš, jako noční pták, druhou šanci na aussie...:-)..AUS obchodní bilance o5 v 1,30 hod..:-)
Podle toho co čtu, přiklání se většina ekonomů k výsledku mezi mínus 0,650 až mínus 0,950 mil. ..Předpoklad: mínus 0,700 mil. a v předchozím období mínus 1,2600...Pod (případně) mínus 0,350 šance na solidní long (byl by to nejlepší výsledek od února 2006) a nad mínus 1,100 hodně silný short signál...a teď babo raď..:-)..a ještě jeden komentář přímo od klokanů...:-)
www.theaustralian.news.com.au/story/0,20867,21037454-31037,00.html
SID

Odesláno

Co kdyz dam entry na long na 119,56 a pujdu spat? Ma to logiku? Tedka koukam na reader a neco pisou o ataku 120? Tak nevim, jsem fakt na vazkach. Jo a jeste myslite ze ma cenu naskocit EUR/USD na longa? Jak je silny ten support kolem 1,2985? Diky za jakekoliv info. vim, ze tady neni poradna, ale kazdou pripominkou se snazim formovat nazor.

Odesláno

Radovan:

Za každú cenu nechcem naskočiť, najradšej by som bol keby to vybehlo na úroveň okolo 119,50, tam sa mi zdá že existuje nejaký odpor, otočilo by sa to, ja by som naskočil a potom by to mohlo ísť short čo najnižšie. Taký scénar by sa mi pozdával . Už len nech si ho hlavný hrdinovia prečítajú. :D

Odesláno

SIDe,
NE! diky!!! jsem uz dost bohaty... :-) na tom zmetkovi jsem na 5 lotech vydelal za cca 14 hodin celych 50 USD! .-)
Obchodoval jsem ho podruhe v zivote a poprve mi tech 50 USD trvalo tusim tyden :-)))
No a jsou urkite mezi nami nekteri, kteri to na SL zabalili... :-)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...