Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak ty komentare o moznem zvysovani sazeb BOJ jsou z patku, 5.1. ..ovsem berte to s nadhledem...analytici jsou placeni od toho, aby analyzovali .... i kdyz nekdy zrovna neni co ...

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

saba:

Nevim, zda-li ty, ale nekdo se ptal, kde a jak je mozne "cist", kde lezi objednavky (tedy nejen aktualni quote) a v jake vysi... - ja tuto potrebu pro svuj system aktualne nemam, proto mi staci broker v urovni Tier3, ten kdo to potrebuje musi vybirat z Tier1 nejhure Tier2 (Tier3 ho do sveho dealingu nepusti)... - proto moje zminka o ECN, kterou to cele zacalo... (a ten prispevek byl kratunky:-)

Odesláno

radovan
klesá nám ropa i zlato a dolar z toho profituje..už i aussie šlo pod 0,78....otázka je kde bude u dolarjenu pořádnější odpůrek..měl jsem za to, že někde kolem 119,30..ale nějak to vypadá i na atak 119,50....uvidíme
SID

Odesláno

Ja jsem nakoupil na 119,42... neodolal jsem, i kdyz jedu rodit .-)))
Toho zmetka australana jsem dnes konecne prodal, v noci se moc nepredvedl...

Zatim jen drzim pohotovost... a vzdaluju se od domova max. do 1000km, takze nemam ted jachtu pod dohledem! :-D

Odesláno

tak teď jsem snad na správném místě:o)
zdravím,
zeptám se, je tu ještě někdo, kdo drží librojen up? Něco mi říká, že by to mohlo jít až na open začátku minulého týdne. Zatím to je ale bez větší korekce, tak nevím. Včera mě to vykoplo na těsném SL na 230.80, tak jsem na 231.20 zase naskočil. Ale 231.90 je takovej menší zádrhel, tak nevím jestli nepřitáhnout.
Jirka

Odesláno

brus Napsal:
-------------------------------------------------------
> R65
> Muzes mi prosim rict duvod jit long USD/JPY na
> 119,42 ?

Tak to netusim, ja jsem short... pokud te zmatlo, ze jsem nakoupil, tak se omlouvam .-) Nakoupil jsem na prodej...

Odesláno

Radovan
máš bod.

kofis
Librojen opatrně protože pokud libra neporoste sama o sobě tak librojen nahoru už moc prostoru nemá , raději si počkám až se cena uzavře pod Sidovým ADXMA, a přidám se k shortíkům

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...