Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

radekter,
no já právě usazuji na librojenu těsný SL. Jestli to 231.00 prorazí, tak by to ještě mohlo jít dál. Dám tak 20 pips od ceny a uvidíme.

díky všem za komunikační provoz, jestli to takhle je každý den(noc,ráno), tak budu zůstávat častěji:o)
Dobrou Jirka

Odesláno

caba:

Rikas, ze je v tom hodne teorie. Rad bych se tedy dozvedel, kde ty teorie pokulhavaji proti praxi? Sleduji pravidelne (nekolik mesicu) data feed ze Saxo Bank, IBFX, Neumeix (tady jsem skoncil v prosinci - protoze majetkove vztahy), Alpari a to, co pisu v tech grafech proste "vidim" nebo se alespon domnivam, ze mi to sedi s poznatky, ktere jsem se odvazil publikovat.

Rad (uprimne) se necham vzdelat co nejlepe pred realnym vstupem (live) na toto pole...

PS: Nekolik lidi nezavisle a na ruznych mistech sveta mi potvrdilo, ze data feed z IBFX (byt jej produkuji samozreme jine servery) je de-facto stejny pro live i demo, tudiz zejmena na nem overuji sve postupy, ktere hodlam realne obchodovat - to, ze za tim stoji dealing FXLQ a dalsich 2 splecnosti mne az tak netrapi pokud bude IBFX vyrizovat me objednavky v cenach (+- nejaky pips), ktere mi aktualne nabizi skrze demo.

Odesláno

SID: Kéž bys měl s tím jeníkem pravdu... Vleču shorta už od 118,88 a po tom co se teď píše ohledně zpochybnění předpokládaného hiku příští týden jsem zvažoval jestli to raději nezavřít...

Odesláno

PaJaSoft,

nepokulhavaji nikde .... teorie je teorii a praxe praxi ..... jen mi pripada trosku neprimerene venovat tolik usili diskuzi o 'idealni' platforme, kdyz planujes zacit s peti stovkami a trejdovat 'mikroloty' ..... g/l!

Odesláno

trum & Sid:
funny jak na FX staci 24 hodin k otoceni sentimentu o 180 stupnu ... jeste snad vcera rano jsem cetl komentare o moznem zvysenim sazeb az na moznych 2.25 behem letosniho roku......

Odesláno

peterch: díky za podporu. Technika ukazuje, že jsme v ok směru, teď aby to nepokazil fundament a aby si někdo nepouštěl ústa na špacír nevhodným směrem... :-)

caba: ten komentář o 2,25% by dnes měli rychle zopakovat.... :-)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...