Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

PaJa:
mrknul jsem narychlo na tve prispevky i odkazy .... je v tom hodne teorie ... rikas, ze chces obchodovat s mini nebo mikro nebo tak lotama .... kazdy nejak zacina/-l, hodne stesti, pevne nervy a dobre obchody! Bohuzel s takovou castkou se k opravdu pravdivym a dulezitym informacim nedostanes, ... Ale asi by to pro tebe nemelo byt tak podstatne, otevri si live account a obchoduj! obchoduj a obchoduj! Mrkni na TA a FA, sleduj a studuj grafy, hodiny, dny i tydny ... zkus ziskat cit pro market ... vzit se do toho .... pak teprve bude dulezite, jakym zpusobem obchodovat ci pres brokera, ECN nebo bla bla... hm, i kdyz je pravdou, ze i vyber brokera (prvniho) pro obchodovani s takovou castkou je take dulezite.... good luck a drzim palce!

Odesláno

V noci 1,30 hod. australský maloobchodní prodej za listopad...jak tak na ty všechny analýzy koukám, nemyslím si, že budou potvrzeny dobré výsledky za říjen a že avizovaný pokles na 0,3% je reálný. Dnes jel aussie tradičně jen v rangu cca 40 pips a myslím, že bezprostředně po datech půjde aussie krátkodobě short...sice ne významně, ale kolem 25 pips by to hodit mohlo..:-). Jen lepší data, tak kolem +0,7%, by to mohly hodit opačně do Long....uvidíme..:-)
SID

Odesláno

radovan:
nejsi tady náhodou?
Jsou normální takový pohyby na GBPJPY, myslím volatilitu. Myslel jsem, že tento pár dělá delší trendy, ale je tak nějak nudný. Možná je to tím vyhlášením BRC Retail Sales na GBP. No já jsem po dlouhé době na nohách tak pozdě, tak jsem z toho trošku vyplašenej:o)

Odesláno

kofis,
naopak... librojen dela IMHO posledni dobou delsi trendy... vzdyt jen v patek to byly stovky pipsu...
Ale mozna te chapu obracene... v kazdem pripade od minule stredy neni chovani librojenu obvykle jako bylo v minulych tydnech/mesicich... ale ono je to jedno, kam to jde, hlavne ze se to hybe, ne? .-)

Odesláno

nic moc to není, ale vrabcaci taky dobry :-) jde mi o to ze nejsem moc zbehly v tom jak se to chova pres noc, vetsinou obchoduju intradenne. a libra celý den posilovala, tak jestli treba v noci neudela korekci. nemam zadne info od kterych by se dalo odpichnout a tak se tak ptam ......

g/t

Odesláno

radovan,
jasně, taky se mi zdá, že ten pohyb je trošičku jiný, než který jsem znal. Jak říkáš, hlavně že to sipe. Jinak prozraď jaké povzbuzovací prostředky používáš, aby ti "neplesklo" čelo přes klávesnicu:o)
Nebo jsi cvičenej od netopýrů :o) No já to už nedávám za celý den.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...