Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

Odesláno

sem venku, a nové entry mám 23 pips pod bariérou, dva půllotíky na sencorův tunel od 1.9391, MT byl o fous rychlejší.

Buchel
nějak nechápu, myslíš to že kanadská nezaměstnanost je hodně podobná US??
Ale pokud se dívám na tvůj vstup tak mi nějak nesedí čas??

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

911
Link na AIG neznám, jedině přes Google...tipy jsou v odkaze na předchozí stránce - Bloomberg a jedině oni byli nejblíže...většina z nás to přežila asi velmi úspěšně..:-)
SID

Odesláno

Chtěli jsem, aby vám zkušeným dnešní NFP vyšlo - a krásně, ale mi jsme řekli NE....když dárky, tak pro všechny:o)

Tak konečně bezproblémové NFP a ještě uvidíme co ta hranice 1,3000 na EUR.
Přeji všem krásný víkend

Odesláno

Osobně se ještě dnes podívám na jeníky, posílení dolaru způsobilo korekce na většině jeníkových párů takže jak někde uvidím že je to zralý na short jdu do toho, předpokládám že do večera budou jeníky zase hezky dole.

Odesláno

lisakus
119 je u JPY dost silná hranice odporu, moc nevěřím v její trvalé překročení....spíše v razantnější down korekci v dnech příštích..
SID

Odesláno

SID
no tak to take myslím, jeníkové páry jsou v docela silném down trendu a každá menší korekce v posledních dnech je ihned využita. na librojeníkovi mám prodejní entříky na 229.90, chtělo by to teď trochu cable směr up a dolarojeník aby zůstal kolem 119.

Odesláno

mojenakupy:
mal si posluchat lisakusa! ;-) lebo naozaj nikto sa nevedel vyjadrit ze ci dole alebo hore islo to pozvolna dole, Lisakus povedal ze to bude pre USA optimisticke ;-) tak preco nevyskusat ked uz prirodzenym klesanim som bol asi 14pip v pluse!

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...