Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tak výsledky máme

10:30 GBP PPI Input m/m 1.2% 0.6% 0.7%
10:30 GBP PPI Output m/m 0.4% 0.4% 0.5%

předpokládáme tedy že budeme na cable long. :)

i když se mi tedy nelíbí ty výstupní ceny, jestli to chápu tak výrobci nakupovali dráže o 1,2% ale prodávali za stejné ceny jako minulý měsíc. Což může naznačovat že se bojí zvedat ceny, nebo že se navýšení promítne až do příštího měsíce??

Odesláno

lisakus
no nevím, nevím....bude se to chvíli motat, než to chytne směr...trh prakticky bez významné prvotní reakce...dráždí mne tam revize z minulého měsíce...
SID

Odesláno

tak ja som pri tej piatkovej formacii na librojene isiel hned long a dnes rano okolo piatej som pridal kontrakt aj na cable aj na librojen , tak uvidime aky silna je ten support pod minimami, zatial som par pips +

som cakal ze spravy trosku ovplyvnia libru ale zatial nic moc

Odesláno

Hapko

Já osobně si myslím že SID stále drží kiwi long se SL 10 pips pod dnešní low, stejně jako já, přeci jen je tady šance na to že spekulanti budou spoléhat na intervence centrální banky kdykoliv se přehoupne kiwi přez 76 c, takže je důvod tam kiwi dotlačit. Přeci jen to vypadá že hranice 74.80 je dobře zabedněná. :)

Odesláno

lisakus
...telepate...:-)...z dopolední pozice jsem šel ručně pyč na 0,7505 a později (pořád s důvěrou Long) jsem zadal limit nákup na 0,7496 - spustil se a ten držím opravdu pořád-neřád(mohl by se o5 hnout Up)...
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...