Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

mojenakupy:jj no moc dlouho jsem nevydržel koukal jsem do toho,ale pak se mi zavřely oči a probral jsem se až ráno jak to šlo do boku,jinak gratuluju k výsledku předpokládám že ti to vstoupilo do shortu.Jaký to obchoduješ systém???

Odesláno

Bushman:
No,mam short, takze jsem v trendu a v soucasne dobe 33 pipsu v plusu (prece jen,jak jsi psal, byl tam i jen bocni posun:)
No,tady to jsem otevrial AOSem MA-DMI-KST, ale bohuzel jej asi nebudu moci pouzivat, protoze mi seka pocitac...ale vstup to udelalo dobry...jinak delam vstupy i podle SID 4 TS

Odesláno

Darkman

jojo taky jsem si ráno všiml :)

většinou ty intervence centrálních bank mají jen dočasný efekt , takže teoreticky můžem na 75c nakupovat a na 76c prodávat, pokud ovšem carry nezačnou uzavírat.

Odesláno

SID

správně, na NZD je 150 pips i po intervenci docela dost, a na 74,80 je jakás takás hranice, ti co jsou dlouzí se budou snažit doškrábat zpět na 76c. taky jsem zvědav na ostrovní PPI zdali se nám libra trochu vzpamatuje nebo bude pokračovat dolů, na můj vkus už dolárek posílil až moc. :) :)

Odesláno

M.F Napsal:
-------------------------------------------------------
> lisakus
> Na moj vkus je dolar este dost slaby, nezaskodilo
> by oproti libre 1:1 :-))
>
> -Milos-
> __________________________________________________
> _____________________
> Reťaze návykov sú príliš ľahké, aby ich bolo cítiť
> až kým nie sú príliš ťažké, aby sa dali ľahko
> rozseknúť.
> Waren Buffet

Klidně ať jsou třeba 2 libry za dolar, pokud už bude na mým účtě 6 a více nul, pak ochotně směním vysoce hodnotný dolar za jinou měnu.
:) :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...