Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak data z Kanady nic moc, výstup na SL při to spiku :o( No doufám, že se ještě něco odehraje na cabliku po datech.

SID, co Ty , obrátil jsi ty své shorty včas na long..? u USD/CAD.

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tuktuk
na CAD jsem už vyletěl před daty...a opačné entry jsem nedával....jsem docela zvědav, zda dojde na možnou změnu po obchodní bilanci..

mojenakupy
malé ryby, taky ryby...:-)..aneb vrabci a holubi...
SID

Odesláno

SID:
Jo, jo:) Jeste mi sice nejde uzavirat ty pozice, protoze kdybych tomu dal jeste vetsi prostor, tak pri trendu vydelam vic, jenze jak uz vydelavam kolem 50-60 pipsu,tak davam SL tak tak,abych nevydelal min nez cca 35 pips a pak zalezi jestli to trenduje dal,anebo mi to prorve SL:))

Odesláno

markon : pkial dobre vidim tak US trade balance vysieltrochu lepsia ako sa ocakavalo 58,5B oproti 63B co aj tak je dost velke saldo. CAD vysiel dokonca lepsie ako sa ocakavalo a hlavne bol plusovy +5,8B. Trosku som z teba zmateny :D

Odesláno

USA revidovali minulá data o více než 1,5 bil. (Kanada rovněž revize)....takže aktuál je sice OK pro oba, ale myslím, že trochu navrh má kanadská bilance...posílí oba..:-)
SID

Odesláno

Ještě jsem zapomněl,volumes u gbp/jpy(nebudu již používat nic jiného ať nedráždím hada bos..) je skoro pořád vysoké jako ráno,takže je možné že ještě pojedeme skopce

Odesláno

kubika: snad naposled - to volume co vidis je pouze POCET zmen ceny za bar, nic jineho to nerika... Pokud bys jel tickove grafy vuci kvalitnimu zdroji referencnich dat, tak by to mozna k necemu bylo, volume od bucket shopu je to udaj maximalne dobry na to, aby sis navrhl indikatory ci AOS tak, aby ti to komputer stihl spocitat tolikrat za periodu...:)

S volume, se kterym to IMHO stale zamenujes - PIT/elektronika u komoditnich burz apod. to nema VUBEC nic spolecneho... (= volume, ktere rika mnozstvi uzavrenych a burzou registrovanych obchodu za danou casovou periodu)

Odesláno

pajasoft
No když jsem dělal před deseti lety akcie,tak to vyjadřovalo počet prodaných-koupených akcií,tak to mám odtud,ale už si to moc nepamatuju.V každém případě i když je to "POCET zmen ceny za bar",je rozdíl když je číslo třeba na 15 min grafu 40 a 600,jak to šlo ráno dolů,někdo ty změny musel vyprodukovat,a jestli to byli obchodníci a stroje,tak tam bylo třeba k této změně dát 600 pokynů.Jinak díky za tvůj čas.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...