Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Můj selskej rozum mně říká,že že ten japonec ještě nemá všechno vyměněné,takže jakékoli vyhlášení asi nebudou podstatné a zastaví se to,až buď všechno neprodá nebo již to pro něj bude nezajímavé(ztrátové)

Odesláno

Tak na těch jeníkách se to nějak plácá, dycky se najde někdo kdo to začne kazit...když se na jeníkách jde dolů, tak se jde dolů, ne ? ;-))..
...že by Radovan ?

Odesláno

usd/cad vyšroubovanej na stropě tak jsem udělal shortíka, doufám že data z kanady budou více než dobrá, aby se to zvátilo. Jestli tomu dobře rozumím lidi se zbavují indexů a akcií za dolárky a tudíž dolar je na koni. ? :)

Odesláno

markon Napsal:
-------------------------------------------------------
> myslim si, že neni ani jeden důvod proč by měl cad
> posilovat hlavni zprava trade balance by měla byt
> pro usd pozitivni ale uvidi se

No jo ale ve 13:00 je kanadská nezaměstanost a to je poslední dobou docela rekordman co se pohybu týče, poslední dobou byl přírůstek vždy hodně velký, čekám že kromě vzniknutých míst by mohla spadnout i procentuálně o 0,1 -0,2 %

:) :)

13:00 CAD Employment Change 9.3K 16.0K -5.2K

tak výsledky horší no nic, počkáme si na 14:30

Odesláno

No,tak jsem docela rad - na cable uz mam 3x60 pipsu (jedu miniloty a otviram pozice pres AOS SID4TS a mam tak otevrene 3 pozice), takze na miniloty je 180 USD dobry vysledek aspon pro mne:)
Vcera jsem zaviral EUR/USD, ktery jsem drzel 2 dny a vysledek byl na 3 minilotech 120 USD...ja vim,ze to pro vas nic neni,ale mam radost:) Hlavne jsem uz vydelal vse,co jsem predtim bez nejakych jasnych pravidel pri obchodovani prodelal...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...