Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Lisakus teď se vyplatilo i u tak "blbé" zprávy entrovat oboustranně...SL nadoraz, za chvíli budu někde venku, ale i na "blbostech" se dá vydělat... SID

3747

Odesláno

:)

Asi jo, ale short enry sem na cable neměl a librojen entry nedávám na sazby, kvůli dlouhejm knotům , koukám na ten librojen že je na spodní hraně 4H kanálu, a vzhledem k tomu jak se chovala asie v noci bych uvažoval spíše o odrazu než o proražení. Ale jak znam tvoje vrabce, už je máš pozavíraný a sypeš je na gril. :) :)

Odesláno

lisakus
tak, tak...vrabci a holubi..:-)...ještě to dopočítám, ale asi už uzrál čas jít i opačně - Long..:-)..oba si na dnešní Low dno nehrábli...
SID

Odesláno

Nechtěl jsem do toho šéfovi kecat, ale shortnul jsem si librojeníka - někde na hranici toho 4h kanálu jak říkal liskaus, když jsem viděl jak jednoznačně míří DJ dolů... , ale už jsem taky venku, pt jsem měl na nočním minimu, bylo to dost rychlý..

Odesláno

U těch librojenů a eurojenů bych viděl důležité supporty na 240.25 a 163.05. Obchodujete to někdo? Činsky akciový index je v zelených číslech. Noční Core Machinery Orders nejspíše nebude mít větší vliv na posílení jeníků. Přemyšlím o long na obouch párech.

kunas

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...