Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

Odesláno

No snažim se o to poprvé, zatím to dělám tak, že jsem si otevřel OANDU (jak to tady někdo zmiňoval) a koukám, kde je největší gap. Zatím se zdá být na EUR/USD, EUR/JPY a NZD/USD. Podle čeho do toho jdeš radovane65? Podle čeho jdeš do obchodu s doufání, že se gap vyplní?

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Francois,
podle niceho :-) ja na gapy nehraju... parkrat jsem se s nimi svezl ci sly proti me, ale ve vetsine pripadech jsem byl v trhu uz od patku, takze mi stejne nic jineho nezbyvalo .-).
Par expertu to chtelo prekabatit, ale kdyz tak mysli vsichni, tak to zakonite musi jit na druhou stranu... tak bacha na to! :-)

Odesláno

All:
viem ze to sem nepatri ale chcem upozornit traderov ktory pouzivaju ASID PPS ze ma zle prepocitane pivoty a asi potrva jeden den kym sa to zrovna . Dobre pocita pivoty len na dennom . Kazdopadne nech si to prekontorluju s nejakou strankou .

Odesláno

Nemyslite si ze ten pohyb DOWN je len korekcia . Je bezne ze po tak prudkom trende pride konsolidacia alebo korekcia . Ja osobne som tam videl priestor az ku korekcii k 1,3100 a tam obrat k 1,3500 . 1,3500 je target ... ten si podla nenechaju ujst.

Odesláno

SID :

ja viem ze nie je na vine tvoj ASID PPS ten pocita vzdy dobre ... zle su hodnoty ktore mu dava VT ... mozem ti sem dat foto .. napriklad na 5M mam pivot na 1,3294 a na hodinovom 1,3246 takze niekde vo VT je chyba . Ked si dam denny graf tam zas je minulotyzdnovy low na 1,3129 co je poriadna blbost kedze loe by mal byt 1,3190. Takze zase blbne VT . Mozno blbne VT len mne a stava sa mi to dost casto ale zajtra uz to bude OK.

Odesláno

pacho
přesuň to raději do vlákna Indikátory a osvětli si z čeho a jak se počítají pivoty tvořené každý večer (u nás) v 17 ET.., jaký vliv má pátek, víkend, pondělí a hlavně rozsah timeframe...do Komentářů to nepatří..
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...