Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Forexak My ti to řekneme a ty to někde vykecáš..:-)...u mne - sjel jsem si Bloomberg a Reuters a pak mám na to správné indikátory...:-) Proti dolaru (i proti jenu) bylo více signálů. Cable už jsem zavřel (asi brzy) a zbytek podržím do průrazu... SID

3719

Odesláno

kunas
na librojenu nejsem (škoda..:-)), těžko říct - pokud bude cable nadále atakovat 1,99 a USD/JPY 121,50, tak mi to v křížovém kurzu vychází u librojenu na cca 241,80. Pokud zůstanou viset kolem 1,988 a 121,4, tak cca 241,35...musíš brát do úvahy i jeníka, nejen cable...
SID

Odesláno

To sid
jak počítáš ten křížový kurz? U GJ mi těch 60-70 přijde jako dost silná resistence. Už několikrát se o ní za poslední dny opíral a stále ji nějak nemůže udolat. Asi taky bude záležet na nočním JPY Industrial Production. Očekávání výrazně lepší.

kunas

Odesláno

kunas
spočítat si křížový kurz je kurňa základ chlape...aneb Abys něco vydělal, přečti Sidův seriál..:-).
Pokud máš tři měny GBP,JPY a USD máš logicky tři páry - cable, librojen, jeník a např. kurzy 1,99 - 241,8 - 121,5 pak:
kurz Cable = 241,8/121,5
kurz librojen = 1,99x121,5
kurz jeník = 241,8/1,99
Stejně se to počítá u dalších různých měn, třeba EUR,USD,CHF nebo GBP,JPY,AUD atd.
SID

Odesláno

Sid
Dík, myslel jsem jestli v tom nemáš nějakou hlubší logiku(korelace atd..) S/R u librojenu padaj jak hrušky na podzim. Podle TA vychází resist. na 60 dle psychologického hlediska bude asi dost narážet na 242.

kunas

Odesláno

Janka
tak jsem koukal do seriálu a nějak to tam dříve vypadlo (křížové kurzy)..:-), sorry...počítání je uvedeno výše a někde jsem (i někdo další) křižové kurzy rozebíral v Komentářích..ale rubrika má už čtvrté pokračování, takže nevím kdy to bylo..spíše použít Vyhledávání nebo i Google
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...