Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj lidi,
Tak se zdá že s tím domečky dneska zase pohly,jen jsem naskočil dost pozdě,sice jsem v plusu pár drobných ale zajímalo by mě jak dlouho myslíte že bude ten sešup trvat.především na cablu a eur/usd ....... tam vydím psychickou bariéru na 1,3415 .... co myslíte prorazí nebo neprorazí????

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

nevím jak to vidíte, ale na eurusd to nechce jít pod 1.3420-17, je tam nějaká tuhá podlaha.Kdyby se to dostala pod 3415 tak by to snad mohlo projít na 1.33xx, ale moc tomu nevěřím.

Odesláno

Tak nevím libra prorazila ale eur/usd se zarazila na 15-stce , a navíc se teď obrací a nejspíš tvoří korekci,asi to chce pořádně se obrnit trpělivostí ..... a nebo vyprat menší zisky .......

Odesláno

U cable mi přijde, že tento pokles po včerejším růstu je chápán jako lepší příležitost pro nákup. Moc nevěřím v posílení dolaru proti libře i přes pozitivní domečky v USA.

kunas

Odesláno

Tuktuk

myslím, že ani na těch 1,9800 nedojde. Bude záležet jak dopadne zítřeší GDP, jestli alespoň v souladu s očekáváním tak jdem na sever. Přijde mi, že dnešní USA data nemají takovou hodnotu jak včerejší BoE.

kunas

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...