Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Francios,
nevim, co je to martignale, ja tomu rikam klasicky egyptsky pyramidovani :-)
Jen s tim rozdilem, ze entry musis dat o spread dal...
Je to jako kdyz hulis travu.... bud cesta do nebe ci do pekel, jak psal tritom, to je ale na kazdem hraci :-)
Ja si takhle parkrat uzil a vy myslim se mnou :-)

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Francois: pokiaľ sa trh po pár obrátkach pohne jednym smerom je to OK, ale ak sa pohybuje v pásme kde ti vždy zoberie entry a obráti sa tak dosť rýchlo je koniec. Po chvíli začne počet otváraných lotov pekne narastať a s nimi aj blokovaný margin. Takže jedine obrovský účet a mikroloty, alebo nájsť nejakú inú stratégiu.

Odesláno

radovan
MARTINGALE ne Martignale...technika především z rulety...1,2,4,8 atd....ale moc bych tady nespojoval FX a ruletu..:-)..a obecně si myslím, že lidi málo hulej..:-):-)
SID

Odesláno

Měl jsem za to, že pyramidování je když dokupujete loty jedním směrem za vyšší a vyšší cenu než byl prvotní nákup, s tím že vše pak zavřete za jeden PT. Samozřejmě na hodně trendujícím trhu.

kunas

Odesláno

kunas,
mas recht, tak je to asi spravne a tak to ma byt...

Ja delal ale takoveho krizence :-) dulezite je, ze to sypalo...

Sleduji jednim okem librojenik a asi u toho usnu... co se deje, ze se nic nedeje!? kupte nekdo neco :-)

Odesláno

nechci do toho moc vrtat, ale už v 11,00 přišly dobrý zprávy pro EUR a dolar hned posílil. Teď je tam sice mírná korekce, ale nic moc. Že by si to ty číňani spletli, a nakoupily jinou měnu než původně chtěli? Konec konců zmýlit se může každý.

Odesláno

Dobry podvecer

Chcem sa opýtat ci by mi mohol niekto z Vás poradit.Chcem sa opýtat ked pride málo významná správa na japonský yen v páre s akou menou urobí yen največší pohyb ?

Odesláno

Ahojte, Skumam zajtrajsiu spravu BOE Minutes, ale niecomu pri nej nerozumiem. Teraz v Maji BOE zvysila urokove sadzby a BOE Minutes je predpoklad ze hlasovanie bolo 8:1. Cize 8 hlasovali pre zvysenie urokovych sadzieb a 1 bol pre znizenie(alebo nechcel nic menitt??) Minule hlasovanie bolo 7:2. To znamena ze 7 pre zvysenie a 2 pre znizenie? Nejde mi do hlavy len tolko ze minuly mesiac sa urokove sadzby v GB vobec nemenili, tak preco je to 7:2?? Logicky mi to hovori ze vacsina hlasovala pre zvysenie. Ale ziadne zvysenie sa nekonalo. Neviem ako to funguje a chcel by som to zistit. Ked mi to nahodou niekto vie vysvetlit tak by som bol rad a vopred mu dakujem :).

Stastny trading vam praje Forexak :)

PS- A este by som chcel zistit ako reaguje na to hlasovanie trh. Na zaklade coho sa rozhoduju ci je to dobree alebo zlee pre danu menu, bo sa mi to zda dost smiesny indikator :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...