Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak myslím že je rozhodnuto kam se dnes budem ubírat, tedy alespoň to zatím tak vypadá. Kromě klasických major držím ještě netradičně eur/cad, sice jsem do něj šel pozdě až na 1.4650 ale myslím že potenciál se ještě nevyčerpal.
:)

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

W34: tys už skončil ? A co teď budeš dělat ? ;-)))
mám založeno (longy proti dolaru a long jeníky), teď se jdu projet na kole, a doufám, že ještě něco kápne...

Odesláno

Takže co ? Žádné KTVMP ? Já držím short usd/cad, 2 úspěšné 10 pipsové scalpy na short cable a eur/usd mám za sebou no a long jeníci nemají chybu, jde o to vlízt tam o chvilku dřív než Radovan...;-))

Odesláno

Houby, žádná služba..:-)..chybí pořádně fundamenty...jedině dost optimistický ZEW v Německu a OB EU v 11 hod., by snad mohly pomoci euru nepatrně "hore"...(a možná i trochu libře)..menším entry se nic nezkazí..:-)..ale jeník se nám od 9 hod. pěkně vydal nahoru...
SID

Odesláno

co si myslite o takovem stylu obchodovani: Jakoze misto stopky si nastavite v miste stopky entry na druhou stranu? A rekneme ze ty entry budou dvojnasobne velke jako puvodni obchod? (entry by byli 2x vetsi nez puvodni obchod + hodnota puvodniho obchodu, tak aby to zavrelo ten puvodni obchod, ale novy byl porad 2x vetsi)
Napr.: Mam sell 0,1.........ale pujde to long o 20 pipsu, tam mam entry na buy 0,3 (zavre mi to tu puvodni takze mi tam zustane jen 0,2 long), zase to pujde dolu o 20 pipsu a tam bude enter na 0,6 sell (0,2 ,i to zavre a zustane jen 0,4 short)......zase bude spatna konstalace hvezd a otoci se to na long a tak mi to veme po 20 pipsech entery na buy 1,2 (0,4 mi to zavre takze skutecne budu mit jen 0,8 long) etc.?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...