Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

wendelín
fialová žlutá - takový jeden indikátor (ale nebudu specifikovat). CAD jsem dnes zavíral dost brzo - už na 1,0920. Tvých 98 pips je dost dobrých..:-)
SID

Odesláno

aha neco z tve zahadne kuchynky ;-) ok nebudu vyzvidat
a dik za pochvalu taky jsem to drzel skoro od 8 rano je to nejdele co jsem kdy mel otevrenou pozici zhruba 10 hodin, chodil jsem kolem toho jak lev v klecil, ale ten konecny pocit to je lahoda :-):-)

Odesláno

all
Sice uz je po burze no mne este neda jedna vec. Neviete prosim Vas niekto ako casto sa stava, ze ako napriklad dnes, ocakavane data aj v 10:30 GBP no aj v 2:30 CAD akoby sa podla predpovede trh uz od cca 8:00 na to pripravoval. Myslite ze to je iba tym, ze predpoved sa dost lisila od minulej ? A este taka drobnost ako je zadavanie stoplosu a limitu no neviem kedy mi to berie za ASK a BID. Mam pocit ze raz je to tak a raz onak. Neviete kde sa to da presne zistit ? Bo myslim ze kazdy par je asi inak :) Dakujem...

Odesláno

2 4x.sk
ohledne toho ask a bid,jestli pouzivas VT,tak tam mas takovy zluty prostor,no a vrch toho zluteho je ask a ta cervena cara je bid, takze napr. standartne je nastavena ve VT cena bid(cervena) takze pri euru si k te cervene care pricti tri pipsy a mas ask

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...