Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zapomněl jsem na obdobný MO v Kanadě. Tam jsou předpoklady u CRS dokonce o 1% vyšší než v předcházejícím období. Pokud se naplní ono 1%+, myslím že CAD posílí a spadne výrazněji pod 1,10, kde se stále mrská už druhý den..snad někde i k 1,0940-1,0950...Pokud bude opak pravdou ("jen" 0,2-0,4%) vidím to na posílení USD někde k 1,1050..
SID

Odesláno

pacho
Librojen je celkem netradičně od včerejšího večera jen v úzkém rangu 239,30-239,60...možná klid před bouří a mohl by opravdu výrazněji posílit (proč zrovna 241,44 ?), ale nevím zda jít do toho už nyní....Zlusím dát jedno Long entry mírně nad momentální High na 239,65...snad se Londýn i na tohle probudí..:-)
SID

Odesláno

wendelin
Souhlas s tím, že librojen je (nejen) poslední dobou divný a hlavně nevyzpytatelný...Doufám, že Radovan ještě spí, protože librojen dělají už jen úroků chamtiví amatéři..:-):-)..ale ten Long entry jsem tam stejně dal..:-)
SID

Odesláno

Sid : 241,44 nie je presne presnejsie je 241,48 a je to HIGH z 23.1.2007 taze to povazujem za rezist ktory by mohol byt prekonany. Momentalne tam ani nema nejake vyraznejsie prekazky na ceste hore tak by sa to mohlo podarit.

Odesláno

brus
tak to jsi šel na cable hodně včas - gratulace..:-)...ten aussie mne minule dost vydrbal na klokanajen nejdu a na AUD/USD mám Long entry od 0,8225 - uvidíme...na USD/CAD bych raději počkal později...Amerika ještě spí a ty kanadská data jsou dost důležitá...
SID

Odesláno

Super tip, ja som long tiez od 1.9746. Teraz len za 20 minut utiahnut stopku, zavriet cast pozicie a verit v to, ze briti kupovali ako divi :)

Sid Napsal:
-------------------------------------------------------
> Dnešní pátek dosti netradičně ve znamení spíše
> absencí fundamentů z USA (mimo Michiganu v 16,00
> hod)....
> V 10,30 maloobchodní prodej v GB - předpoklady
> více než slušné a podle mne vy se mohla libra ke
> konci týdne trochu zvetit (pokud vyjdou
> předpoklady 0,6% a MO bude alespoň kolem 0,8-1%).
> Ods rána cable osciluje v dost úzkém rangu a te´d
> po otevření trhů by mohl hopsnout přes 1,975.
> Zkusím dnes věřit libře..:-)
> SID

Odesláno

Endy
No právě, taky doufám že se na ostrovech dost hodně nakupovalo..:-)..hodně těsná SL (ale až těsně před daty) anebo to před daty zavřít a zkusit nově entrovat...max. příjde člověk o spread...zkusím počkat do 10,25 hod. - limitovat to snad amíci nebudou...tam ještě chrápou..:-)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...