Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nějaký Paulson není z FEDu, ale ministr financí USA. No teď mně teda ukázali, že se nemám vykecávat po netu. Takže nakonec k té korekci dojde. Ovšem takhle jsem to nečekal, klobouk dolů. Po takovým spiku by to už nemusela být ani korekce, ale obrat nedejbože.
Saba

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Saba
Neviem ako tebe, ale mne by sa obrat celkom pacil kedze Paulson povedal ze chce silny dolar znamenalo by to mozno ze hranicu 2,0000 na cable budu dost branit a to by asi bolo dost neprijemne.

Odesláno

M.F.: Paulson se vyjádřil, že Čína potřebuje větší uvolnění juanu, ale míru zhodnocení nespecifikoval. Jeho komentář přitom analytici označili za velmi ostrý? a jako jasné poselství Číně, že vytváří obchodní nerovnováhu. Nic nového. Krom toho běhají spekulace, že ECB intervenuje. Přitom včera někdo z ECB řekl, že silné euro pomáhá zadržovat inflaci. Vypadá to jako cílené matení.
Jinak jsem z tvého příspěvku nepoznal, zda vlastně chceš obrat na USD nebo ne.
Saba

Odesláno

Saba
Ano zelal by som si aby dolar zacal posilnovat ale moje zelanie a realita... :-)
Je to momentalne zaujimave ECB teda pomaha silne euro zadrzovat inflaciu pre USA nieje boh vie co slaby dolar, nuz tak trochu zvlastna situacia zbadame kto to pretlaci viac.

Odesláno

To Holoubek:
myslím, že Paulson tomu pohybu dal prvotní impulz..samozřejmě další věcí je, že se začaly uzavírat zisky před víkendem, proto možná ta korekce byla tak rychlá....Všichni se chtěli dostat ven...
Zajímalo by mě, jak vytvořit systém, který takovéto rychlé pohyby vychytá...:-)
Pietro

Odesláno

Saba
vidím - ale bez vazby na euro a spol. To:
a) někdo koupil moře EUR jednorázově

b) došlo k omylu v 2x setině (velká nepravděpodobnost)

Tajemné nákupy na EUR a JPY - viz můj příspěvek.

odezvy na libru a spol.

Odesláno

fx54xHRB Napsal:
-------------------------------------------------------
> saba
> to neznamená že průměrná mzda klesla :)

..presne tak, to cislo znamena, +-prirastok/monthly, ...toho nikdaa nebude, aby mzda v najsilnejsej ekonomike sveta klesala ... ;) ;)

Odesláno

TEQA, Lisakus:
vdaka vam som sa pred NFP dokopal k tomu aby som narychlo nahodil MT od FXDD. A vdaka Sencorovmu tunelu som po tej akcii zostal na nule (zhoreli mi juzne entry, ale po tom prvom obrate som prave naskocil vdaka Sencorovmu tunelu). :).GL/GT.
Endy

Odesláno

To fx54xHRB:
Máš pravdu, špatně jsem se vyjádřil. AHE se nesnížila, ale zvýšila o méně než se čekalo. Šlo mi o interpretaci a ta zůstává.
MN: Koukám, naši přátelé na XE prozatím už dogapovali.
Saba

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...